Jag blir galen...!

Va sjutton är det  för skola som lägger upp schemat för i morn NU?! Kl 19 dagen innan man börjar. Asså ursäkta mig om nån lärare eller rektor till mig läser det här men ni måste fatta att det inte håller. Jag är inte ensam elev om att tycka att planeringen i den här skolan faktiskt... är skit. Det håller inte...

Hur som helst, skolavslutning på fredag så då kan jag koppla bort scheman och sånt irriterande.


Bye for now!

/C

Poesitävling

Har inte hunnit skriva på rätt länge nu. Förlåt för det.

För er som undrar; Nej, jag åkte inte till England på APU. Läraren tappade typ bort lappen med namnen på så det blev nått strul där. Det är vad jag hört i alla fall. Jag skulle ändå inte ha åkt, för att jag hade så mycket skolsaker att göra då så.


I skolan har vi en poesitävling. Vinnaren avslöjas (heter det så?) på avslutningen, den 5 juni. Juryn får inte veta vilket bidrag som hör till vilken elev så jag vill inte riskera något genom att skriva mitt bidrag är. Kanske blev lite rörigt där, iom att det ska vara anonymt. Det är så att man lämnar in sitt/sina bidrag i expeditionen och så tar de bort namnen där. Så det finns papper på vem som har skrivit vilken dikt.

I alla fall, skulle vara himla roligt att vinna men man vet ju aldrig. Finns nog många andra i skolan som är grymma på att skriva. Men om jag vinner (eller kommer långt upp) så ska ni (de som vill) få läsa mitt bidrag. Skulle jag komma långt ner så skulle det nog bara vara pinsamt. Haha, nej men ni kanske kan få läsa den ändå för att jag tycker om den och är faktiskt rätt nöjd med den ändå, varesig jag vinnner eller inte. Anmälde mig bara för skojs skull.

Nu ropar pappa på mig och säger att det är ett spännande program om pyramider på TV. Yey! Så det vill jag kolla på. Älska historia!


See you later aligator.


P.S. Katt åt stol, satt i halsen.


Kram!

RSS 2.0