Varför lär jag mig aldrig?

Kl 23:30 - jag har gjort klart halva uppgiften.
Kl 00:20 - har nygjort te i handen.
 
Varfööööör lär jag mig aldrig att börja med uppgifter i tid? Har ett seminarium i morgon och då ska vi ha gjort en uppgift, som vi ska diskutera. Självlkart började jag för sent, i tron om att uppgiften skulle ta mycket kortare tid än den gör (fortfarande inte klar än!) och dessutom har jag första seminarietiden, så jag ska upp om 5-6 timmar.
 
 
Suck!
 
Nåja, det är ju iaf helg efteråt, så jag får sova ut nästa natt :)
 
 
Sitter och dicker te och hoppas att jag ska bli lite piggare. Skriver uppgiften i halvsovande tillstånd. Vill. Bara. Bli. Färdig.
 
 
Nåja, går inte snabbare genom att skriva klagande blogginlägg ;)
 
 
Uppdatering: Kl 01:00: Färidg, nu går jag och lägger mig. God natt gott folk!



Ha det bäst!
 
 
/CH
 
 

Fy sjutton!

Just nu är jag en död sill. Typ dödaste sillen av de döda sillarna. Alla fem uppgifterna är inskickade. JISSES vilken galen vecka med plugg det har varit!
 
Sitter just nu hemma hos Jessica och vi alla tre (jag, Jessica och Martyna) har precis skickat in alla uppgifterna och vi sitter och pustar ut och bara är helt döda.
 
 
Om några timmar kommer mamma och pappa med mina sista grejer. Så blir att sitta här ett tag till och umgås och sen hem och diska, städa lite och fixa det sista.
 
Kommer däcka på en gång så fort jag lägger mig ikväll.
 
 
I och med inlämnade uppgifter har jag blivit klar med termin tre (mer eller mindre). På måndag blir vi termin FYROR! :D Yeeeeeey! Fattar ärligt inte att vi redan är fyror!
 
 
Ungefär så här känner jag mig just nu:
 
 
Ungefär lika sliten och trött som jag ser ut, yes ;)
 
Ha det bäst!
 
 
 
/CH

Plugg med tjejerna

Sitter just nu hemma hos Martyna, i hennes kök, tillsammans med henne och Jessica. På fredag kl 23:55 har vi deadline för alla 5 uppgifterna som ska in i kursen Forskningsöversikt. Vår lärare sa i början av kursen "Det går inte att göra alla fem sista veckan, så försök börja i tid". Yeeeeeah...! Lycka till att få folk (mig) att hoppa på en intensiv kurs och stenplugga på en gång efter tre månaders intensiv praktik. Dessutom är man redan utmattad och supertrött från praktiken och behöver åtminstone en vecka att bara ta det lugnt på. Och sen har man ju typ glömt av hur man pluggar, efter att bara ha gjort några små reflekterande uppgifter under hela hösten.
 
Men men! Nu ska vi inte vara bittra här ;) Det går fantastiskt mycket bättre nu när vi sitter alla tre tillsammans och hjälper varandra än det gjorde igår då jag satt hemma ensam och höll på att svära över att jag inte fattade vad jag skulle göra eller inte förstod ett piss (ursäkta språket) av vad det stod i boken.
 
Så nu är två av fem uppgifter gjorda! Och resten av veckan är planerad med var vi ska vara och plugga. Så det här ska nog gå vägen. Hoppas jag ;D
 
 
 
 
Ha det bäst!
 
 
/CH

Hemma i Östersund

Hej folk!
 
Nu är jag i Östersund :) Eller ja, jag kom hit igår ^^ Och vilken himla resa det va!
 
Satte mig på tåget från Stockholm kl 8 och skulle vara framme 13:42. Jag kom fram 17:40 haha! Bara så där fyra timmar för sent ;)
 
Det som hände va att efter typ drygt halva tiden (i Bollnäs) så stod vi still ett längre tag och helt plötsligt säger de i högtalarna "Vi har lite problem. Vi har fått en ispropp i loket. Vi jobbar för fullt att få bort det". Det gick kanske 20 minuter och sen hördes de "Vi får tyvärr inte bort det här så vi har beställt ersättningsbussar". Men jättebra tänkte jag... då tar det jättelång tid extra. Och hade ingen riktig lust att släpa mina två halvsmå väskor, ryggsäck och den stora resväskan så längt. Det gick kanske en halvtimme (och då hade det hunnit bli rätt kallt på tåget!) och de sa "Bussarna är på väg, den första kommer om ca en timme!. Nåja efter typ två timmar kom den frösta bussen, som tack och lov var den som skulle till Östersund, så jag fick hoppa på den första bussen och sen var det bara att sitta. Haha, asså det va ju ingen fara egentligen, kändes bara så segt att det skulle ta sjukt mycket längre tid. Plus att jag åkte ju ensam så då blir det så trist när det tar tid. Det var rätt mysig att åka buss egentligen. Jag satte på min favoritljudbok jag har i min ipod (My sisters keeper - jag har lyssnat på den säkert 5 gånger från början till slut och oändligt många gånger från typ mitt i till slutet) och den körde på och jag hann nääääästan lyssna klart på den igen (började från mitten redan på tåget ;) ). När klockan var ungefär tjugo i sex (eller ja, 17:40) va vi framme och finste Martyna och hennes sambo (som har körkort!) va där och mötte mig och gav mig skjuts hem och sen åkte dem även med mig till Willys och handlade så jag fick maten hemkörd och inte behövde släpa på den. Fina människor <3
 

Sen var det bara att packa upp maten, slänga ner lite sovkläder och annat som behövs och sen slänga oss iväg (jag och Martyna, inte hennes sambo, han fick inte va med ;) ) till Jessica för en väldigt efterlängtad tjejkväll med massa gott att äta, dricka och massa, massa, massa prat om allt som hänt under det halvåret då vi inte träffats (de har träffats för de stannade båda här uppe). Blir ju massa att berätta om när man inte träffas på länge :P Praktik och annat som hänt :)
 
Nu är jag hemma i min lägenhet sen någon timme. Handlade lite i centrum på vägen hem från Jessica som jag kom på att jag glömde igår. Och nu försöker jag få igång lägenheten så den ska fungera som den ska ;) Haha med andra ord; hänga upp handdukar, städa toaletten, bädda, sätta i soppåse osv osv. Himla spännande ;)
 
Juste jag har för övrigt klippt mig, för er som inte sett mig på riktigt än:
 
 
Halvtaskigt ljus men men
 
 
 
Nej nu måste jag fortsätta med städ/uppstartningen av lägenheten. Ska hinna laga mat och plugga lite också!
 
Det är för övrigt bara att ringa mig för de som vill :) Både på telefon och skype (om ni har mig på skype dvs.). Jag är online typ hela tiden. Haha låter som att jag är värsta ensam, det va inte så jag menade. Utan tänkte typ om ni är rädda att störa så behöver ni inte oroa er. Men som det alltid är i den här lägenheten; det är dålig mottagning beroende på var i lägenheten jag är.
 
 
 
Ha det bäst!
 
 
 
/CH
 
 
 
 
 

Östersund

Plugg plugg plugg! Har en distanskurs just nu, som sista grej på terminen (nästa termin (som blir termin 4!!) börjar den 20 januari) och det är fem stora uppgifter som ska in. Jag fattar noooooll och det är så himla trist. Haha här är vi positiva ;)
 
Biljetterna till Östersund är bokade, på lördag får jag äntligen komma tillbaka upp. Känns superra. Kommer sakna alla i Stockholm men ska helt ärligt bli rätt skönt att komma tillbaka till den tillvaro som ändå på något sätt blivit "mitt normala". Visst att jag känner mig hemma här, hos mina föräldrar. Men det är just det, det har liksom blivit "hos mina föräldrar". I och med att jag flytttade och inte bott hemma på ett år i sträck är inte Stockholm-hemma hemma-hemma längre. Haha lite rörigt kanske. Men ska bli skönt att komma tillbaka upp till Östersund och mina fina vänner där som jag inte träffat på (över) ett halvår!
 
Som sagt så åker jag upp på lördag. Packar ner så mycket av det viktigaste jag kan i en stor resväska och hoppar på tåget. Sen kommer mamma och pappa upp med kartongerna och resten någon/några veckor senare ^^
 
Och bara för att jag åker upp betyder inte att jag inte träffar er Stockholmsmänniskor på typ två år. Jag kommer hem lite nu och då och det finns även plats för err, i lägenheten, att hälsa på ;)
 
 
Nej... nu måste jag sluta göra allt annat än att skriva uppgifter. Internet är farligt när man har saker att göra!
 
 
 
Hej hej :P
 
 
Ha det bäst!
 
 
/CH

RSS 2.0