Hår :)



Hår




Ha det bäst!


/CH

Krogen ;)

Haha, nej då. Eller... Jo. Eller? Vet inte skillnad på de :P

Hur som helst. I tisdags fyllde en kompis och klasskompis till mig 18 så vi ska ut i morn och fira henne. Vi ska ut och dansa.

Och nej, jag tänker inte dricka. Har aldrig druckit mer än typ sex klunkar vin (och det med vuxet sällskap - där två av de vuxna var mamma och pappa). Vågar inte dricka ute när jag aldrig gjort det förut. Och alkohol är inte min grej. Tycker det är fjantigt att dricka bara för att dricka, bara för att bli full. Vad är meningen? Hur som helst, nu ska jag sova för klockan är snart midnatt. Som tur är, är jag ledig i morn.

Yey ^^

God natt!

Ha det bäst!


/CH

MVG

MVG på skriftliga delen av engelskaprov (träning inför CPE i sommar). 95%, en av de bästa i klassen (vet inte om nån fick högre, hörde inget om det). :D


Yey ^^




Ha det bäst!


/CH

Min vän i USA

För er som inte vet så har jag under de senate månaderna fått kontakt med en kvinna (ca 45 år tror jag) i USA som också har Möbius Syndrom och har gjort en väldigt liknande operation som jag. Vi har pratat rätt mycket och har blivit vänner. För en dryg vecka sen (var det kanske t.o.m. två?) bad hon mig om min adress för hon ville skicka något till mig. Hon gör egna saker. Allt möjligt jättefint gör hon. Har sett några bilder. Så jag antar att det är någon hon har gjort själv som hon har skickat.

Och nu har det kommit! Det ligger ett paket i mitt namn från henne hos posten. Jag är så nyfiken på vad det är!

Hon är ju så snäll och skickar det här till mig så därför har jag tänkt att jag ska ta min filmkamera och göra en liten film där jag presenterar min familj och vänner, mitt hus, går runt lite i Stockholm, kanske i skolan osv. Det tror jag att hon skulle kunna bli glad för. Det skulle jag bli iaf. Tänkte att jag kan lägga den på en DVD/CDskiva och skicka över. Det är ju roligare att få det så än att bara skicka över i ett mejl också. Jag ser fram emot att göra den.

Om nån av er vill bli presenterade/vara med så är det bara att säga till.


Ne, nu ska jag gå och tävtta mig och sen ska jag nog åka och hämta mitt paket. Jag är så nyfiken!


Ha det bäst!


/CH

No more tejp!

Va hos läkaren idag och hon sa att jag inte behöver ha tejpen i ansiktet längre. Skönt.




Dåligt ljus, tyvärr. Men så här ser det ut idag. Inte så stor skillnad, utom att det inte är nån tejp här forståss.


Ha det bäst!



/CH

Igår

Tog bilden jag lägger upp igår men blogg.se krånglade mer än vanligt. Dumma hemsida, fixa den så den funkar!




Dåligt ljus men det var på kvällen :P Charmigt underifrån också...

Som ni ser så har svullnaden som gick upp förut gått ner igen. Som tur är.

De två första skoldagarna har gått bra men jag är inte helt pigg än så blir trött väldigt fort. Men men. Helg... öh... snart :P


Ha det bäst!


/CH

Svullnaden har... gått upp igen?

Jag tror svullnaden har gått upp igen. Tror jag måste gå tillbaka till att sova högt på den stora kudden. Suck... sover dåligt på den.



Ser ni? Ser faktisakt mer svullen ut än förut. Framförallt runt ögonen.

Nytvättat i håret, därför jag er skum ut i håret :P


Ha det bäst!


/CH

iPod Touch 4g 32gb

Jag vill ha en iPod Touch 4de generationen 32 gb. Jag vill inte bara ha den bara för att vilja utan jag har bra anledningar.

Jag köpte förut en iPod Classic menn den är så himla stor och tjock att jag inte kan ha den i byxfickan på tunnelbanan. Eller jag kan ha de där om jag lägger ner den när jag står upp men den är svår att få upp igen och jag kan inte få ner den igen, när jag sitter ner. Och jag vill ju kunna lyssna på tunnelbanan. Så jag använder den nästan aldrig. Vilket känns som väldigt slösade pengar... En iPod jag bara använder ibland.

Jag vill också ha en iPhone men jag vill samtidigt ha en mobil med knappar så därför passar en iPod Touch jättebra för den har de funktionerna jag vill ha från iPhonen PLUS att den kan jag få plats med i byxorna och därför kunna ha med mig hela tiden och kunna lyssna.

Så jag funderar på att köpa en iPod Touch 4g med 32 gb. Fast den är dyr... Måste fundera ordentligt på det.





Ha det bäst!



/CH

"Dagens bild" ;)

Så här ser jag ut idag:



Svullnaden går fortfarande ner men det går mycket mycket långsammare nu. Det skulle ta sex veckor för svullnaden att gå ner och det har nu gått tre veckor och en dag så hälften är kvar. Gäller bara att ha tålamod.


Ha det bäst!



/CH

RSS 2.0