6 kilo!

Jepp, jepp. Idag, dagen innan jag börjar äta igen (börjar vid middag i morgon), har jag gått ner sex kilo! Woho! :D


Ska mäta midjemått också sen.




Nya frisyen. Har hår på sidan, det är bara så ljust på bilden så det syns dåligt ;)


Ha det bäst!



/CH


Btw, i morgon ska jag äta en SALLAD! :D Som jag har väntat!

5,2 kilo!

Minus 5,2 kilo! Midjemåttet vet jag inte dock. Vad jag vet är däremot att jag håller på att tappa byxorna så mindre ärjag garanterat iaf :P


Ha det bäst!



/CH

Vikt

Idag är det en vecka kvar på den 'engenliga' tiden jag ska dricka sopporna. Men jag fortsätter fram till fredagen istället och äter mitt första mål mat på fredag kväll. Gör så eftersom om jag skulle få ont i magen eller så, så är det helg i två dagar efter och jag hinner vänja magen vid mat igen.

Har gått ner 4,4 kilo (på två veckor)! :D

Skrev för övrigt fel förut (tror jag). Det är nu ca 4-5 cm runt magen jag har gått ner.

Ha det bäst!


/CH

Övningskör!

Jag har börjat övningsköra nu! Körde för första gången idag. Va väldigt läskigt i början men sen gick det riktigt bra.




Min skylt ^^


Har för övringt gått ner 3,5 kilo sen förra torsdagen. Dvs. drygt en vecka :) Senast jag mätte var det också minus 5,5 cm runt magen. I morgon har jag druckigt hälften av tiden.


Ha det bäst!


/CH

Vikt... i bilder?

Ne, inte riktigt men tänkte visa mina soppor :P Har gått ner ungefär 2,5 kilo nu. Går långsammare nu än första dagarna, men går fortfarande neråt, så jag är glad.

Jag ska även iväg och träna idag, efter mitt sjukgymnastikbesök.

Det är förresten också tre månader sen idag som jag opererades. För tre månader just nu tror jag att jag vaknade, eller så va det lite senare. Runt kl 14 i alla fall har jag för mig.




Haha, jag och min soppa. Denna är tranbärssmak(?) tror jag. Smakar ungefär som jordgubb så jag kan äta den. Här ser ni också hur det blir när jag ler. Med hjälp av bara musklerna (i början gick det bara genom att bita ihop, nu kan jag även med hjälp av bara musklerna).



Inte världens godaste. Men bara 15 dagar kvar nu ändå, så gör inte så mycket ;)


Det är rätt stor skillnad på hur svullen jag va ca 16 dagar efter operationen och hur jag är nu. Och mina ärr har läkt väldigt bra också. Kanske svårt att se skillnaden på de här små bilderna dock.


Nu ska jag göra engelskaläxa, sen är det sjukgymnast som gäller.

Ha det bäst!


/CH

*PIIIIIIP*

Asså va...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Efter sportlovet vecka 10 har jag 11 timmar håltimme i veckan! Varan en FEM TIMMAR OCH 15 MINUTER!!!! De andra två är tre timmar var. Asså min skola har gjort dåliga scheman men det här är fjantigt! Ska jag vänta 5 timmar och 15 minuter för en 1 timme och 15 minuters lektion där vi bara arbetar i boken varje gång?! Tänker fråga honom om man kan göra uppgifterna hemma istället. Det är ju fjantigt!


Ne... NU ska jag sova.

God natt!



Ha det bäst!


/CH - Numera FÖRBANNAD på min skola.


INTERNATIONAL IT COLLEGE OF SWEDEN STOCKHOLM ÄR INTE BRA!!!! - Kan inte svara för Göteborg

Viktminskning!

Hade efter ett dyng gått ner 1,5 kilo! Den du :P Har nu gått ner totalt två. Så det går framåt :D


Nu måste jag sova för skolan börjar i morn!


God natt!


Ha det bäst!


/CH

Mobil och viktminsking

Mobilen kom (fantastisk nog! :D ) i onsdags. Lite efter kl 16 fick jag mitt sms-avi. Mamma och jag rusade upp till Vällingby och hämtade ut mitt paket hos posten. Har använt den i några dagar nu och är nöjd :) Försökte göra ett inlägg i bloggen från den. Kunde skriva rubriken och sen markera den här rutan men gick inte att skriva i den, fick aldrig upp några tangenter. Testade flera gånger, funkade inte nån av gångerna. Skumt. Men aja :P

Ja... och så viktminskingen då. Jag har bestämd mig för att gå ner i vikt. Så jag dricker soppor (specialsoppor som innehåller det man behöver). Ska göra det i tre veckor och samtidigt träna hårt. Förhoppningsvis hinner jag gå ner ca 6-7 kilo på de veckorna. Skulle var jättebra. En fantastisk start. Fast bara en början. Har typ 10-15 kilo till att gå ner efter dem. Men som sagt, en bra början.

Jag började dricka sopporna igår (torsdag) och det tar tre dagar innan hungern lägger sig. Så just nu läääängtar jag efter lunchen. Fast måste vänta en timme till, så att det har gått fyra timmar sen frukost. Jag vill fördela tiden jämnt mellan måltiderna. Man får dricka te och vatten mellan måltiderna så att man fyller ut magen och slippa känna sig hungrig. Man ska dricka två liter om dagen, inklusive sopporna. Men man blir så förbaskat kissnödig av att bara dricka. Va precis likadant när jag bara kunde dricka efter min operation. Då kunde jag inte äta på 1,5 vecka och gick ner tre kilo, så borde kunna gå ner 6-7 kilo på de här tre. Men det är värt det, trots hungern och kissnödigheten. Jag vill va smal (iaf smalare) till min student. Det är mitt första del-mål. Det riktigta målet är att gå ner så mycket jag vill + bli smal och att sen hålla det, träna regelbundet och vara hälsosam.

Nu måste jag fortsätta plugga. Har prov i språkfilosofi på tisdag.


Ha det bäst!


/CH - numera väääldigt hungrig och glad HTC Wildfire-ägare. - Ska dricka lite vatten!

RSS 2.0