Till mormor

Så här såg jag ut på balen:






Kram på dig mormor!


Ha det bäst!


/CH

#!"?¤(#?¤)((&%??!!!!

Ungefär så känner jag på min lärare...!!!

Vi har ett grupparbete i skolan som ska redovisas i morn. Vi är indelade så vi är två i samma grupp. Vi har haft två veckor (= fyra lektioner) på oss att göra det här men jag har varit sjuk bla och bara kunnat gå på en. Jag kunde tyvärr inte gå på sista lektionen innan redovisningarna, vilket var i fredags, pga min förkyldning.

På fredag kväll skriver jag till min gruppmedlem (via facebook) och säger att vi kanske kan fråga vår lärare om vi får redovisa på fredag (de ska vara på måndag) istället, eftersom jag var sjuk och vi inte har hunnit färdigställa arbetet och inte ens hunnit börja på vår presentation (som ska vara på 15 minuter).

Han svarar och skriver att detta har hänt:

Han frågade vår lärare om vi fick redovisa på fredagen istället för måndagen eftersom jag inte var där. Vår lärare sa nej och gjorde istället:

Vår klasskompis har inte haft sin gruppmedlem där alls och därför inte hunnit börja på sin uppgift och redovisning. Istället för att då låta honom redovisa på fredag (så han får lite längre tid på sig att jobbba med uppgiften och redovisningen) så tar hon min gruppmedlem och sätter honom i vår klasskompis grupp. Detta är alltså fredag eftermiddag och SISTA lektionen vi har att arbeta med det här på! Redovisningarna är första lektionen på måndag också, så jag har ingen tid alls att kunna prata med min lärare på innan och fråga om jag kan få göra senare.

Så jag sitter nu, dagen innan och stresspluggar. Jag ska skriva klart vårt faktapapper som ska in i morn OCH göra en presentation som ska vara 15 minuter - som jag då ska göra ensam när alla andra får vara två på 15 minuter... -

Jag tycker det är väldigt konstigt att jag ska få reda på det här via facebook (som inte räknas som skolhjälpmedel och som vi inte ens får ha på lektionerna - dvs facebook är inte för skolarbete) - via min klasskompis. För att det här ska på något minsta lilla sätt vara acceptabelt (vilket det inte är alls!) tycker jag att min lärare ska ha mejlat/ringt mig och sagt det. Men icke...

Och en annan ska tycker jag också är konstigt. Är vår klasskompis mer värld att inte vara ensam än jag? Hon "löser" ett problem genom att bara flytta på problemet till en annan elev - mig. Nu blir ju jag ensam istället för den andra! Hur är det logiskt?! >.<

Behöver jag säga (åter igen...) att jag INTE gillar min skola?


Nu måste jag fortsätta... har en 15 minuters presentation att göra och öva in och faktapapper att skriva klart... yey...!


Ha det bäst!



/CH - ARG!

RSS 2.0