Smink

Vet ni vad jag måste köpa mer/nytt av? SMINK. Asså, jag har ju lite olika färger (nu menar jag ögonskugga) men jag behöver mer utstående färger. Typ såna som typ skriker ROSA, GUL, osv, för kombinerar men det bra blir det såååå grymt snyggt!


Ha det bäst!



/CH

Läsa, läsa och återigen läsa

Jaha... så har man hamnat vid skrivbordet och sitter och pluggar igen. Det jag verkligen inte ville göra i vår... Baaah! Aja. Sitter och förberedsläser inför föreläsningen i morgon. Och det är 54 sidor jag ska ha läst.

Grejen är att jag tycker om historia och det är superkul men just nu läser jag om Islam och hur det blev en stor religon och grejer. Och det är en av de få delarna av historia jag tycker är såååååå tråkig och bara helt ointressant!




Det syns inte så bra här men den här boken är STOR och gaaalet tung! Bara typ 47 sidor kvar... Yeeey... Vad gör ni andra så här en söndagseftermiddag då? -.-

Aja, mat snart och ska väl försöka hinna några fler sidor innan dess. Ciao!


Ha det bäst!


/CH

Historiastudent och kurslitteratur

Ojoj, det har hänt så mycket senaste veckan! Därför jag inte haft tid att skriva, jag är ledsen för det.

Jo, som jag skrev sist så ansökte jag sent till Engelskan och tyvärr blev jag reserv 101 så det sket sig ju. Så jag ansökte sent till Historia I istället, söndag kväll. Jag ringde även på måndagen till Stockholms Unuversitets historia-avdelning och frågade om de hade några platser kvar. Jag har ju inte läst historia A på gymnasiet (vilket enligt Emma det är lag på att skolorna måste se till att alla läser, så Init var olagliga - förvånad någon?) så jag bad om dispens och jag fick därför åka in samma dag med mina betyg (vilket de inte ens kollade på...). Jag fick ett papper jag skulle lämna in på studentexpeditionen men de hade stängt så jag åkte in nästa dag också och de sa att det skulle ta upp till ett dygn att gå igenom det på nått sätt så det var bara att åka hem igen. Så jag missade den dagen också. Så igår hade jag min första dag på universitetet. Kan ju säga att jag var rätt förvirrad första två dagarna över var jag skulle och sånt men det blev bra.

Jag har ju inte lärt känna nån än men det känns riktigt bra.

Är däremot typ pank nu pga kurslitteraturen :P

Nu måste jag göra lite middag för världens bästa Molle kommer snart!



Ha det bäst!


/CH

Ääääängelskäääää ön thä Önivärsytät

Jaha, så var man anmäld till Engelska steg ett (uuuuh...) till våren. Kan ju inte bara gå och drälla en hel termin (mammas ord, inte mina ;) ). Ne men seriöst, så Emma hjälpte mig och nu är jag efteranmäld till en engelskakurs jag kom in på fast tackade nej till men ångrade mig. Så jag får reda på om någon dag förhoppningsvis om jag kommer in. Så någon dag nästa vecka börjar jag (antagligen) på Stockholms Universitet.

Orkar inte plugga. Men samtidigt borde det kunna vara rätt lätt för mig (hoppas jag?) och att ta de här högskolepoängen i vår ökar mina chanser på att komma in på socionomlinjen sen. Plus att jag får studiebedrag eftersom jag är under 20 ;)


Haha ne men nu måste jag fortsätta med stooora utränsningen i rummet. Blir ju aldrig klar känns det som men det är så skönt att rensa ut allt. Och jag älskar mitt nya skrivbord ^_^ Gratis är gott ;)




All kurslitteratur jag hade i Brighton - Undra hur böckerna jag behöver nu ser ut? Och hur dyra de är?

Ha det bäst!


/CH

RSS 2.0