Jag älskar min mamma!



Min mamma är världens bästa! Och är superduperduktig på allt hon gör.

Jag ÄÄÄÄLSKAR dig!


Kram!



Ha det bäst!


/CH

Antagligen studenten 9 juni BOKA

Tar antagligen sstudenten 9 juni (vilket gör mig sur eftersom treorna i våras gick ut den 1 och året innan den 4! Dumma dumma skola...

Men hur som helst, preliminärboka 9 juni!

En månad kvar!

WOHO! Om en månad är jag opererad. 11 oktober smäller det!

En cool sak är att den franska läkaren kommer på söndagen med flyget, opererar mig på månagen och åker hem samma kväll. Så han kommer bara för mig! Coooooolt ^^


En månad kvar, ville bara säga det. ^_^


Har jobbat lite med mamma idag.


Ha det bäst!



/CH

Håltimme

Sitter nu i skolans... "bibliotek". Biblioteket består av ett litet litet rum med tre bokhyllor med böcker i, ett lite större bord (som är på tok för högt om man gämför med stolarna. Inte snällt mot oss korta :P ) och ett lite mindre bord (som istället är superlågt :P ) och ett pyttelitet borddär det står några tidningar. Vet inte om jag skulle kalla det bibliotek men men. Skolan gör det iaf.

Hur som helst. Sitter här inne och skriver till er. Det har nu gått en timme på min lunch/håltimme och jag har nu bara två kvar... Jippie... Jag har två lektioner som vardera är 1,5 timme. Lektionerna är tillsammans lika lång som min lunch. Suck på mitt schema... Oh, well. Vad kan man göra?

Kanske kan skypa med Emma? Har ju skype på den här datorn. Fast hon måste säkert plugga. Kan testa iaf.

En kul sak är att Rebecca (en tjej i min klass) och jag är anvariga för vår klass studentskiva. :) Så det ska bli kul att fixa.

På lördag är det en månad kvar till min operation! Woho!


Ne, nu ska jag gå.

Ha det bäst!


/CH

Två år sen idag

Det är idag två år sen min knäskål hoppade ur led. Och jag fick vänta 1,5 timme på ambulansen. Hur som helst. Två år. För att citera Molle "Tiden flyger". Verkligen! Jag kan inte fatta att det är två år sen. Det var i början av ettan i gymnasiet vilket betyder att jag går trean nu, vilket betyder att jag går ut i vår!

Men två år sen. Det är ändå rätt länge sen. Ändå har jag fortfarande problem med knäet. Det typ mini-hoppar-ur-led ibland. Jag måste stå och böja på det massa gånger för att det ska hoppa tillbaka. Asså det hoppar ju inte ur led men det är nånting litet som hoppar fel så det gör ont. Det är inte så behagligt och det tvingar mig att stanna nästan direkt och stå och böja på benet. Det har hänt mitt på perrongen i T-centralen, på Coop i Vällingby och lite varstans. Irirterande. Men det är inte skönt att gå med det heller så vad gör man? Ibland tar det ett tag innan det hoppar tillbaka så jag får stanna, böja, gå lite "nehe, det funkade inte", böja, forstätta gå och ibland så hoppar det tillbaka när jag börjar gå igen. Man hör ett klick, som också känns men sen går det över.

Aja, ville bara uppmärksamma alla på att det är två år sen idag. Galet. Två år sen.




Så här svullet och fint var det dagarna efter. Isch, inte undra på att jag hade kryckor i två-tre veckor.



Ha det bäst!


/CH



Läkarbesök

Hejsan hoppsan

Var hos läkaren idag. Det tog himla mycket längre till än vad jag trode!
De gick igenom operationen först. Sen fick jag fylla i en hälsodeklaration.

Sen skulle vi gå och prata med narkosläkaren. Efter det var det blodprov.

Haha, min kropp är inte gjord för blodprover. Först satt hon ett bra tag med min vänstra arm för att försöka hitta ett bra ställe. Hon hittade inget bra så hon bytte arm. Där tog det lång tid också att hitta men hon stack ändå efter ett tag men då råkade hon tydligen sticka fel så hon testade på handen. Där funkade det faktiskt men det kom inte så mycket så jag fyllde nästan inte hela röret. Haha, men men de fick blod iaf. Tur det.

SEN skulle vi ner och ta massa bilder. Jag skulle le, höja ögonbrynen, blåsa upp kinderna och massa andra saker jag inte kan göra. ;)

Efter det bokade vi en tid, för jag ska göra samma sak fast framför en videokamera också. Suck..

Tog två timmar totalt. Vi sprang runt i hela sjukhuset kändes det som.

Det är defenitivt att den franske läkaren kommer. Han flyger in på söndagen, opererar mig måndag och flyger hem samma kväll. Lite coolt. Jag får "specialare". ^^


När jag kom hem blev det nån slags tidig middag + TV. Efter det satte jag mig ner och skrev min idéskiss (till projektarbetet) som ska vara inne senst fredag. Jag skickade även in den så no more stress över det. Skönt. Nu blir det slappa framför TV:n.

På fredag blir det skoj hela kvällen. Först middag (i Vällingby blir det nog). Jag, Malin, pappa och Simon (mamma ska på middag). Sen BOWLING! :D Woho!



Ha det bäst!


/CH

RSS 2.0