Kanske blir London i fyra veckor i helgen!

Idag på vår mediakunskapslekton var inte vår medialärare där så vi skulle ha den andra medialäraren som vikarie. Det blev dock en kort lektion då han inte hade så mycket att säga. Det han sa var däremot vääääldigt intressant.

Han börjar med

"Who of you would like to go on APU (praktik på ett företag) in London for four weeks, this weekend?"

Alla räcker upp handen utan att egentligen fatta vad som händer.

"Who of you think they can go to London on APU this weekend?"

Bara några stycken räcker upp handen, fortfarande förvirrade.

"It's usually only the thirdgraders that get to go on APU but this year we want to show them how good our first graders are so we're sending about five of you to London on APU. If you want to, send me your CV and an introduction letter as soon as possible."

Jag anmälde mig och har precis skickat iväg mitt CV till honom. Tänk att skriva på sitt CV att man som 16 (snart sjutton) åring har jobbat på ett mediaföretag i London!

Vi är sju stycken som har anmält oss och typ fem stycken som får åka.

Vet dock inte om jag till 100% vill åka eftersom jag har saker i skolan. Det är visserligen skolan som skickar mig och de har sagt att det får vi fixa men jag vet inte. Skulle vara jättekul att åka men fyra (kanske fem t.o.m sa han) veckor hemifrån låter lite... länge. Jag har ju mina kompisar med mig men ändå. Vi får se helt enkelt.

Nu måste jag fortsätta plugga.


Ha det bäst!





/CH

Hejsan på ersan

Idag har det inte hänt så mycket. Mest varit i skolan.

Det var kul igår dock. Jag går ju mediakunskaps-kursen i skolan (går ju meidaprogrammet) så vi håller på att göra filmer just nu och jag är regissör. Hehe, men iaf så skulle vi börja spela in igår då. Det gick ju som det gick... Första scenen går ut på att en av 'skådespelarna' skulle stå med ryggen mot kameran, vända sig om, le och säga "atlast". Inte så svårt, eller hur? Jo.

Första tagningen: "Tagning!" - (jag sa). Alla står och väntar på att han ska vända sig som. "Bryt! Hallå, tänker du vända dig om nån gång?" "Jaha, har vi börjat?". Haha, så det gick ju som det gick. När vi väl, på femte försöket, fick till det perfekt så kör det förbi en bil i bakrunden. Suck! Den sjätte tagningen blev helt okej så vi nöjde oss med den. Vi var dessutom så illa tvugna att vara nöjda, för lektionen slutade. Så vi hann ungefär max 8 sekunder in i filmen. Hehe, bättre lycka nästa gång till oss!

Det är förresten bara 43 dagar kvar till skolavslutningen! Yey!

Nu orkar jag inte skriva mer för idag. Vi hörs.

Kram


/CH

Grattis Helena!

Idag fyller min moster Helena år och eftersom jag tyvärr inte kan åka dit och gratta dig pga skoljobb så skriver jag till dig här istället:




GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KÄRA MOSTER!!!! :D :D :D :D :D Du är underbar  och jag älskar dig!

GRATTIIIIIIIIIIIIIIIIS!!!!


Hundra miljoner kramar till dig på din födelsedag. Hoppas det är en bra födelsedag så ses vi snart hoppas jag.

KRAM!  :D



/CH

Återträff

Jag var ju, som tidigare nämnt, på återträff i min gamla skola i onsdags. Det var väldigt kul att få träffa alla igen. Inte många som hade ändrats. Mest jag och mitt hår faktiskt. Fick faktiskt många komplimanger för det. Så det var lite kul också. En sak som var tråkig var att det bara var runt 4 lärare där som vi hade haft. Tydligen hade alla elverna haft utvecklingssamtal den dagen och på den skolan går det till så att man är ledig under två dagar då det är utvecklingssamtal och så går man dit på sin tid och så kör de igenom alla snabbt (två dagar) istället för att dra ut på det över flera veckor och ha det efter skolan istället. Väldigt effektivt och så får man ju nästan som studiedag i två dagar. Skönt det också för eleverna. I alla fall, eftersom det hade varit utvecklingssamtal under dagen hade de flesta lärarna inte fått så mycket information om att vi gamla nior skulle komma så de hade gått hem. Men men, så kan det gå. Det blir nog fler nästa gång. För en nästa gång hoppas jag att det blir.

Nu måste jag plugga. Kl 18:40 en fredagskväll. Suck... men måste man så måste man.

Kram


/CH

RWS-återträff!

Det är idag en glad jag som skriver för i morgon är det återtäff för alla förra årets nior i min gamla skola! :D Yey! Alla hoppar av glädje? :P

Ne men det ska bli jättekul. Älskar verkligen den skolan. Haha, gud vad jag grät på avslutningsdagen. Och jag är inte en person som gråter mycket. Men iaf ( = i alla fall. För er som undrar :)  ) det ska som sagt bli jättekul. Bästa skolan och bästa människorna ever! Typ nästan alla de bästa skolminnena jag har är från den skolan och jag gick ju ändå bara där två år av mina 10 grundskoleår (om man räknar med förskolan).

Längtar nog mest efter att få träffa alla igen. Både lärare och människor. Se vilka som har ändrats och hur de har ändrats. Jag är ju en av de som inte ser ut som då. Hihi, kul att se allas miner ska det bli.



Ne nu måste jag faktiskt gå och sussa, tidig skoldag i morgon.   Bläh! >.<

Nåja, ha det bäst så hörs vi! :D


Kram


CH

Knäppkusin ^^

Igår var det Emmas 21årsdag. Grattis till Emma! :D

Därför kom lite släkt över. Därav min knasiga (och enda yngre >.<) kusin. Måste bara säga att det var jättekul att vara med dig igår. Framförallt att ligga på golvet och lyssna på musik och dö av skratt. :P Du är helt underbar.

Och för att bevisa att ingen slår kusinknasigheter tänker jag lägga upp den här bilden vi tog igår. :P



Mahahahaha :P

Den blev lite liten jag vet, men jag såg så himla konstig ut xP


Ha det bäst!


Kram


/C

Jeff Dunham!!!!

Som lovat ska jag skriva om hur det var på Jeff Dunham.

DET VAR BÄST!!!! :D Han är så himla himla himla skicklig och rolig och bara bäst! :D :D :D :D Haha, höll på att garva ihjäl mig. Grymt rolig asså! :P


Men nu måste jag gå.

Hörs!



Kram


/Caroline

19 timmar och 45 minuter - snart mindre

Om 19 timmar och 45 minuter (nu 44...) ska jag se Jeff Dunham live! :D Ni som inte sett honom har missat något. Gå in på youtube och sök på Jeff Dunham. ^^

Ska såklart skriva om det efter.

Och jag ska försöka, börja skriva mer i bloggen. Kan inte lova nått, för jag har mycket i skolan och så men när jag har tid ska jag försöka att komma ihåg att skriva mer. Men då får ni kommentera mer, så jag faktiskt vet att ni läser! >.<

Nu ska jag sova.

19 timmar och 41 minuter ^^


Kram!

RSS 2.0