Möbiusblogg

 
 
Jag har under en längre tid funderat på att starta en blogg om möbius, som komplement till mina videor på youtube. Ibland har jag ju verkligen inte tid att göra en video eller inte tillräcklingt mycket saker att säga för att det ska bli en bra video - t.ex. om det bara är en tanke som slår mig - då kan det vara bra att jag också har en blogg där jag kan skriva de tankarna.
 
Och de flesta som är "kända" inom "möbiusvärlden" har en egen blogg eller hemsida och jag har gått och blivit lite av en "kändis" inom Möbius så jag tänkte att det kunde vara bra med en blogg. Haha menade verkligen att låta arrogant eller högtravande med det där :P Det är baserat på vad folk har sagt om/till mig, inget jag hittat på själv. Men jag får ofta meddelanden om att jag påverkar eller ibland frågor och så där och på bloggen är det lätt att kontakta mig, eftersom man kan lämna kommentarer, utan att behöva vara medlem (vilket man måste för att kunna lämna kommentarer/skicka meddelanden på youtube).
 
Hur som helst, jag tänkte att det kunde vara en bra idé med en blogg. Så jag skapade en igår och satt långt in mitt i natten och fixade om designen (med mina ytters basic-kunskaper i webbdesig) och bytte språk på så mycket som gick. Jisses va pilligt det var! Men det gick iaf till slut! Lite stolt är jag ;) La ner himla mycket jobb på det
.
Kommer nog gå in och pilla mer på det och fila och dona så den blir perfekt ^^

Så om ni vill kollla på den, gå in på: MyMoebius eller klicka på bilden:
 
 
Ha det bäst!
 
 
/CH

Önskelista

Fick önskan om att göra en önskelista inför julen. Så här är några saker:
 
  • Pengar (behövs alltid och till allt!)
  • Presentkort (samma sak där typ. Fick ett på min födelsedag, på Åhlens och det har jag använt supermycket till många saker. Åhelns har typ allt - men även på många andra ställen önskar jag mig ^^)
  • Dammsugare - någon liten och bra. Typ sån som mamma fick i 50årspresent (sån som man också kan ta ut den lilla delen ur och bara använda den)
  • Springskor (uteskor) och gympaskor (inomhus)
  • Vetekudde
  • Matlåda - gärna platt
 
Det är de sakerna jag har än så länge men vet att jag har annat jag har tänkt på, så kan hända att jag uppdaterar här någon gång :)
 
I sann julanda slänger jag in några en bild på mitt fönster och mina fina julgardiner som jag och mamma sydde utav en julduk från Dollar Store (the student way of living ;) )
 
 
 
In the making ;)
 
Ha det bäst!
 
/CH

RSS 2.0