Naturhistoriska med H*3

Kom precis hem från ett besök på Naturhistioriska Riksmuseet med Helena, Håkan och Hanna.



Vi börjar med en übersnygg bild på mig ;) Nej, jag röker inte, jag gjorde bara en konstig rörelse som nu är förevigad :P



Jag tänkte ta kort på söta familjen när de kollade på vulkanerna. Det blev att Helena och Hanna kollade på vulkanerna och att Håkan gjorde en pose framför kameran :P



Sen bar det av till dinosaurierna. Denna lilla krabat, som låg och sov, fick man inte väcka.



Här är skylten bredvid honom/henne (den >.<)



Den lilla sovande må vara söt men det här är varför jag gillar dinosaurier så mycket. Ballt!



Sen blev det att kolla på människornas utveckling genom tiden. Hanna gillade att trycka på alla knapparna som fanns :P



Här är en avbildning av den sorts uråldriga människa man hittade år 2003.



Jag var bara tvungen att ta ett kort på det här xP



Sen blev det lunch



Vi testade reaktionsförmågasaker. Hanna va snabb.



Det gick bra för mig med. Tills...



...jag slog i handen! Det lyckades Helena ta kort på. Jag ser himla läskig ut. Framförallt om man zoomar in. :P



Vi fikade och sen flummade vi runt lite bland fisksakerna. Jag och Hanna "gick på vatten" :P



Sen gick deras parkeringstid ut så vi åkte hem. Och nej, jag håller inte för näsan, det ser bara ut så. Haha :P


Ha det bäst!


/CH

Jobb

Känner att jag verkligen behöver ett jobb så har skickat in ett CV och intresseanmälan till SF och håller på att fixa till coop också. Me wants jobb! Så förhoppningsvis så får jag nått :) Ska nog inte hoppats på för mycket dock, tror jag. ^^ Hoppas verkligen på coop däremot, för jag gillar de och skulle faktiskt väldigt gärna vilja jobba där.



Snart kommer min iPod ^^



Ha det bäst!




/CH

iPod classic 160 GB



Beställd. Min senast onsdag! :D :D :D :D :D




Ha det bäst!



/CH - lääääängtar!

God Jul!

Om bara några minuter är det Julafton, så GOD JUL på er alla! :D





Kram!



Ha det bäst!



/CH

Ett årtionde har snart gått!

Slog mig nu att om 9 dagar har det gått ett årtionde på vårt nya decenium. Mitt första hela årtionde. Lite lustigt. 10 år som jag faktiskt kommer ihåg alla, eller ja, i stort sett alla år av. Jag hänger inte riktigt med på hur pass gammal jag faktiskt är. Blir myndig nästa år. Det är lite skrämmande faktiskt! Jag minns när jag var åtta och tänkte att det är bara 10 år kvar. Det är 7 månader och 3 dagar kvar nu... Sen bara PANG BOM är jag 18. Skumt. Ett år tionde.

Och i övermorgon är det julafton! :D Då kommer min kära släkt hit och får massa klappar av mig.

Nu måste jag gå och fortsätta städa mitt rum så det blir fint till det nyss nämnda ( - julafton ;) )


Kram på er!



Ha det bäst!



/CH - som nu äntligen har fattat att det faktiskt snart är jul och börjat komma lite smått smått smått i julstämning. ^_^ Kram!

Videokamera

Jag vill ha en videokamera. Det är något jag egentligen typ alltid har velat ha och nu har jag en jättebra anledning till vad jag kan använda den till också. Kan inte riktigt säga det än. Det förstörs lite då. Men en filmkamera vill jag gärna ha. Hör du det, Jultomten?


Kram

Ha det bäst!



/CH

"Modern konst" i 3D

Jag typ gillar att göra "modern konst" (om man kan kalla det så), har jag märkt.^

Golvet är av vatten.



Samma bild fast med inzoomning.



Ha det bäst!



/CH


Och kommentera! Mycket roligare då.


3D blir bara roligare och roligare



Måste säga att jag börjar få kläm på det här med 3D nu asså. Himla roligt är det!





Vill bara påpeka att bilden är gjord av mig och fy skäms på er om ni inte känner mig och snor den. Copyright! >.< Ville bara säga det. Så.



Annars så har jag haft redovisning idag, på Svenskan (SV B). Enligt de andra var jag tydligen bra. Kändes lite skakigt och nervöst men så länge det inte syntes (vilket det tydligen inte gjorde?) så är det ju bra. Spänd på betyget.

Jag, Lollo och Molle (för övrigt två av världens bästa människor! Kram på er asså, tjejer. Ni är UNDERBARA! :D ) varit och jul-shopat inför julen. Blev en hel del faktiskt. Effektiv julnisse i år. ;)

Jag har sen en tid tillbaka haft problem med min fot (vet inte om jag har nämt det förut) så jag har svårt att gå till och från. Höger fot. Jag har också en hysteriskt tung väska som jag går och bär runt på hela dagarna, vilket ger mig extremt ont i nacken och börjar få väldigt ont i ryggen också. Skönt att det snart är jul lov snart iaf, så jag får vila upp nacke och rygg några veckor. Vila från plugg blir det dock inte mycket av. Har väldigt mycket till början av nästa termin. Bara tre saker vecka 2-3. Men det ska nog gå bra hoppas jag. Snart är det nog sommarlov igen. Tiden går så fort. Helt otroligt. Fattar inte hur det redan kan vara fredag. Tyckte jag nyss vaknade och stönade över att det var måndagmorgon. Hur som helst, det jag ville komma till med all klagan på min tunga ryggsäck och ont i foten och övermycket plugg och allt vad det är, var att nu är jag hysteriskt trött och det ska bli himla skönt att få sova i morgon. Framförallt eftersom jag bara fick 4,5 timmes sömn natten till i går (natten mellan onsdag och torsdag). Jag ville göra klart svenskatalet (som var till idag) så jag kunde träna på det hela kvällen igår. Det blev klart lagom till 01:30. Somnade lite efter kl 2. Sen skulle jag upp 6:30... Var konstigt nog inte så jättetrött under skolan. Jennifer däremot somnade flera gånger under en lektion. Haha, det var så kul. Stackars lilla Jennifer. ^_^

Blev mest babbel i det här inlägget. Men jag tycker så mycket om att skriva så när jag väl har kommit igång är det svårt att stoppa. Jag skulle kunna skriva en hel roman här om hur min dag har varit. Typ analysera sönder hela dagen. Men det ska jag inte göra för det är det ingen som orkar läsa. Hahaha, det skulle se ut det.

Ne, nu ska jag gå och lägga mig, höll jag på att skriva. Det ska inte göra riktigt än men rätt snart. Trött. Jag ska ta och dricka lite te eller något. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Gå och prata lite med pappa kanske. Alltid lika trevligt. Bara för att min pappa är bäst! :D

Hm, märkte nu att jag har råkat limma på mitt skrivbord. Mindre bra. Haha, men det går nog bort. Antar att det är lim.

Hela dagen i morgon blir plugg av matte. Har Nationella proven, Matte C, på fredag så det blir råplugg. Efter det blir det no more math for me, ever again! Mahahaha, jag tänker inte läsa matte D. No way. Lite synd att jag inte gör det kan jag känna men så som jag har slitit med matte C så finns det ingen ork nog att slita med matte D som är ännu svårare.


Ne, nu måste jag verkligen sluta skriva. Blev himla konstigt inlägg idag. Ber om ursäkt för det. Jag är väldigt trött...


God natt!


Ha det bäst!



/CH  -  som nu önskar att hon hade skolans 3D program hemma.

Önskeliste uppdatering

Jag har lite saker att lägga och att ändra med min önskelista:

  1. Jag vet inte riktgit vilken iPod jag vill ha så jag vill hellre ha sponsring (dvs pengar eller ev. rabattkupong eller liknande, hehe) till den så jag kan bestämma mig i lugn och ro.

  2. Jag vill lägga till på listan att jag vill ha musik från Tegan and Sara (ett par tvillingtjejer från Canada).

Tror det var det just nu. Kom på något igår jag ville lägga till på listan men jag har glömt bort det just nu. :P Haha, men presenter är inte så viktigt faktiskt. Väldigt onödigt egentligen men men folk undrar ju liksom vad jag önskar mig så tänkte att det var lika bra att lägga ut det här. ;)


Kram på er, nu ska jag plugga.


Ha det bäst!




/CH

RSS 2.0