Schema?




Här har vi mitt oh, så älskade himla förbaskade schema!

Låt er inte luras av den lediga fredagen, den försvinner, för jag har lagt till Sv C, så jag kommer gå 8:30-10 och sen sluta...

Hur många tror de seriöst kommer gå på sista lektionen på onsdagar? I stort sett alla utom jag kommer skolka. Och va skjutton ska jag göra tisdagar och onsdagar i tre timmar? Luchen tar runt en timme och sen då? De andra två timmarna? Visst jag kan plugga, sen när vi får saker att plugga på. Men nu då? Innan allt har dragit igång? Och hur mycket kommer jag ha att plugga? Det är mest medialektioner vi har, där är det inget att plugga! Jag behöver inte sex timmar PER VECKA i skolan att plugga.

Och luchen på torsdagen istället, den är 50 minuter. Hur tror de att man ska hinna det? Det tar minst 10 minuter att ta sig till och från där vi äter (det finns ställen närmare men det tar också några minuter dit och då måste man lägga till massa pengar!), det är 20 minuter (minst!), och sen är det ofta lång kö på 10-15 minuter om man har otur, då är vi redan uppe i 45. Hur ska man hinna äta?

Skolledningen är så stolt över sin skola och de vill synas överallt och hela tiden men de verkar inte bry sig ett SKIT (ursäkta...) om hur de styr den, vad eleverna tycker eller nånting alls. Så länge de får synas och göra reklam för sig själva och sina förbaskade duktiga elever som läser hög engelska. Men att eleverna vantrivs och stör sig så in i skjutton på scheman och i stort sett allt det administrativa, nej det bryr vi oss inte om. Det spelar väl ingen roll?

För berömelse är allt som är viktigt i världen....



Vill också lägga till att tro att man kan göra röda och blåa slingor utan aluminiumfolie och tro att det ska gå bra...




Ja... heh... Oooops


Ha det bäst!



/CH - som nu hoppas att alla fattar vilken himla bajsskola det är jag går i...

Emma långt borta

Igår vid 14:30 lyfte Emmas plan till Taiwan och vi stod och kollade till vi inte såg planet längre.

Jag tog med mig kameran :)



Först checkade vi in Emmas väska och sen gick vi och fikade.



Sen var det tags för Emma att gå :( Det blev kramar och mycket känslor



Vi stod som sagt och kollade på när planet åkte. Här rullar planet ut. "Hej då, Emma!"



Där är hon nu




Kommer sakna dig, knassyster! Älskar dig supermycket!


Ha det nu bäst i Taiwan! :D


Ha det bäst!


/CH

Sänka överläpp under operationen

När jag senast var på Karolinska och pratade med de som ska operera mig frågade de mig om jag vill sänka min överläpp under operationen. Minns inte riktigt hur de skulle göra. Jag svarade nej för jag hade tanken att jag 'vill vara speciel' och att jag är det i och med hur jag ser ut. Men allteftersom tiden har gått har jag insett att det är väldigt irriterande med en överläpp som är fast uppe. Folk stirrar HELA tiden.

Därför mejlade jag nyss min läkare och sa att jag har ångrat mig. Jag hoppas verkligen att jag har rätt mejladress. Blir lite jobbigt annars ;) Ska dit igen den 1 september och de ska gå igeonom operationen med mig men jag tänkte att det är nog bra att säga till att jag har ångrat mig så snart som möjligt efterso de planerar operationen och framförallt eftersom den franska läkaren kommer hit och ska operarera mig. Då är det nog bättre att säga det idag (precis två månader innan operationen) än en månad och 10 dagar innan.


Framgångarna med rummet är inte många. Har börjat sortera/rensa gamla skolpapper men det ser mest ut som ett väldigt stökigt pluggrum på golvet just nu. Men men, det måste bli superstökigt för att man ska komma någon stans. Det har jag lärt mig genom årens gång. ;)



Ha det bäst!


/CH

Vuxenheter

Usch. Mitt rum ser så barnsligt ut fortfarande. Trots att det är nygjort. Har insett att det är pga att det är så mycket saker överallt. Ska göra en rikgit rensning och jättestädning. Sen blir det att möblera om och köpa nya möbler och så. Är faktiskt 18 och det borde synnas i mitt rum.

Att sätta upp bilder/tavlor bidrar nog till hemtrevlighetskänslan också, väldigt mycket. Just nu har jag inget på mina väggar. Ja, utom färg och tapet förståss.

Den stora klumpen med massa saker i ett av hörnen ska rensas bort/ut, sängen ska flyttas upp, lådan under sängen ska RENSAS och sen användas som riktig förvaringslåda, inte förvaring av vem vet vad (tusentals Kalle Ankatidningar bla), bokhyllorna ska flyttas, skrivbordet ska bytas ut (tror jag fick det när jag började skolan, vilket är 11 år sen), samma sak med stolen (lika gammal också), en av mina just nu två byråer ska ut (köpte en ny förut och har inte "hunnit" ;) lagt över alla kläder i den nya), alla kartonger som jag konstigt nog har i mitt rum ska bort, alla gamla skolpapper ska sorteras och in i permar, osv. Ni fattar, det finns lite saker att göra.

Jag är helt enkelt trött på att mitt rum alltid ser... jag vet inte. Inte halvstökigt men jag hittar inte det ordet jag söker. Det ser hur som helst fortfarande rätt barnsligt ut och det var det jag ville få bort när vi gjorde om det för något år sen. Nu ska jag få ett fint rum. Det förtjänar jag. ;D

Nu, sova. Trött.


Ha det bäst!


/CH - nu men STORA framtidsplaner för sitt rum ;)




RSS 2.0