Tillbaka i Brighton och morgonmys

Hej

Så igår kväll runt 17 -18-tiden kom jag tillbaka hem till Brighton efter en underbar vecka i London. Nu har jag precis dushat och tvättat håret, ätit frukost och gett dottern i familjen (som fyllde 18 i torsdags - då jag var i London) hennes 18års present. Hon blev superglad ^^ Hon gillar tydligen Svampbob Fyrkant och jag hittade en liten väska i form av honom, så den fick hon.

Så nu sitter jag här i mitt rum med en kopp te och har mysiga kläder på mig, och njuter av att inte ha några läxor den här helgen och bara myser. Ska nog sätta på en film eller något.




Mormor och Morfar! Jag har senaste veckan haft ett otroligt sakna-er-ryck. Jag saknar er som en tok just nu! Ni är så himla jättebäst och underbarast i världen och jag älskar er så jättemycket och önskar ni var här så jag kan visa er allt jag får uppleva. En jättekram på er!



Ha det bäst!


/CH

Shopping i Camden

Okej, så jag kommer skriva mer i den här bloggen nu än i min engelska, tror jag. För de jag har den engelska för, har jag på facebook, så de ser mina uppdateringar där. Så skriver till er andra här :)

Just nu har vi vår Activity Week (vi är lediga från skolan i en vecka och åker till valfritt ställe i the UK och "forskar" om något valfritt ämne) och jag och min grupp är i London (coh Oxford en dag) för att kolla runt på inspelningsplatserna av Harry Potter-filmerna. Idag var vi på Kings Cross station och efter det var vi klara så då bestämde vi oss för att vi skulle ha "free time" och göra vad vi ville resten av dagen.


Så idag har jag och Linus sprungit runt på the Camden Market.

Vi åt först lunch på nått Thai-bufféhak. Sen gick vi runt lite. Jag köpte lite smått och gott. Bland annat en födelsedagspresent till dottern i min värdfamilj. Och lite julklppar tilll vissa små syskon ;)


OCH så köpte jag ju lite till mig själv så klart, bl.a:



En ny plånbok och ett mobilskal jag har varit på jakt efter i flera månader och ÄNTIGEN hittade. Skulle beställa hem ett sånt från amazon.com förut men tydligen fick man inte beställa hem just den, utanför England. Så eftersom jag nu är här så kunde jag köpa det :D

Där ser ni min nya frisyr också.

Och ja, jag har nog gått upp lite i vikt tyvärr. Men det är svårt att inte göra det i det här landet. Bodde jag ensam skulle jag själv kunna bestämma över maten men nu får jag all mat bestämd och gjord åt mig. Måste verkligen skärpa till mig när jag kommer hem. Däremot är jag nog bara hemma några veckor innan jag åker tillbaka. Det finns en kurs på den här skolan som jag tänkte ansöka till. Ska prata med rektorn när jag kommer tillbaka på måndag.

Aja, nu ska jag sluta skriva och fortsätta kolla på Harry Potter 4 med mina vänner.

Ha det bäst!


/CH

Grattis världens bästa pappa!

Idag fyller världens bästa pappa år!


Wohooooooooo! :D GRATTIS ÄLSKADE PAPPA! :D KRAAAM!



Ha det bäst!

/CH

Ett år sen min operation!





Det har idag gått ett år sen min operation. Jag kan inte fatta att det redan har gått så lång tid. Men det har varit ett väldigt händelserikt och spännande år.

Jag är så himla jätteglad att jag gjorde den här operationen. Den har förändrat mitt liv till det bättre, på så många olika sätt.

Tack till alla för allt stöd och kärlek ni har gett mig!

Ha det bäst!


/CH

RSS 2.0