Lollo och Molle :D :D

Jag satt och gick igenom bilderna på min bilddagbok och så var det några bilder på Lollo, Molle och mig och jag fick ett sakna-Lollo-och-Molle ryck! Asså, hjälp vad ni är bäst! Ni är så himla otroligt bra kompisar. Verkligen!

You guys rock! :D Löv ju för evur! ^^ :D

Allvarligt, Molle och Lollo, ni ÄR bäst och jag är så himla otroligt glad att jag har er. Annars hade mitt liv varit så otroooooligt tråkigt. Tänk alla gå-till-skolan-tillsammans jag skulle ha missat. Obeskrivligt. Verkligen. Ord kan inte beskriva er betydelse för mig. Kan bara säga att jag verkligen älskar er och ni betyder SÅ HIMLA OTROLIGT MYCKET för mig!


Ha det bäst allihopa!



Och Mormor, hälsa Morfar (och dig själv) att ni två är de bästa Mormor och Morfar som finns! Jag älskar er!


God Natt och sov gott allihopa.

Byyyye

KRAM! :D

Bläh, boring

Nu är det så här att jag klagar på att mina kompisar inte skriver i sina bloggar samtidigt som jag skriver typ en gång varannan månad, så jag ska kanske inte klaga på dem. Men då tänkte jag såhär att om jag nu börjar skriva i min iaf rätt ofta så har jag faktiskt rätten på min sida att få klaga på mina vänner. Haha, jag är ett geni! ;)

Då återstår bara ett litet litet problem. What to write? Hur intressant är det att sitta och läsa om vad jag gör under dagarna egentligen?

Jag skulle ju iofs kunna skriva att mitt hår är väldigt smuttsigt och att jag ska tvätta det i morn. Men hur kul är det att veta egentligen?

Jag är ingen bloggare helt enkelt...

Det är däremot Lollo. Hon är grym på att skriva bra blogginlägg. Va sjutton tog du bort din blogg för? Jobbigt... Den såg man ju fram emot att läsa varje dag. Nåja. Man får inte alltid det man vill ha. Och så länge du är min kompis är jag nöjd. :)

Mina ögon kliar för att jag är så trött. Och kl är bara 23:24... Skumt.

Oh, vet ni vad? Klart ni inte gör... inte än i alla fall. :P
Iaf... i morse vaknade jag av någonting, vet inte vad. När jag väl börjar bli lite trött igen och precis ska slummra till igen så ringer det på dörren och jag blir klarvaken. PLING!!! Jippie. Och trött som jag var låg jag kvar i sängen och trodde att Pappa skulle öppna men nej, han sover som en stock. Eftersom jag inte visste att Pappa sov låg jag kvar och hörde hur personen som ringde på går iväg... Jag kollade ut genom fönstret och såg att personen som hade plingat på gick iväg med ett stort paket. Måste ha varit mellan 1,5-2 meter långt. Men när jag gick ut typ en halvtimme senare (för att jag trodde att de hade lämnat det på tomten eller nått så vi ändå skulle få det) för att hämta det var det inte där. Så de hade alltså gått iväg med vårt paket! Vilka typer! De ringer väll på vid kl 9:15 i morgon igen... -.- Mamma och Pappa, jag öppnar inte!

Ursäkta alla möjliga stavfel och liknande men jag orkar inte läsa igenom det här nu. Kl är 23:30 och jag vill sova... Ska upp relativt tidigt i morgon och fira midsommar! Yey!

Natti Natti på er alla därute! :)

Bye

Ni kan få en god-natt-kram också ;)

KRAM! :D

/CH

Grundskolan. Snart borta.

I morn är det skolavslutning och jag vet att jag då går ut grundskolan. Men det slog mig först nu att jag verkligen går ut grundskolan! Det är ju läskigt och lite sorgligt.

På min skolas hemsida. http://www.raoulwallenbergskolan.se/ står det:

Torsdag den 12 juni önskar vi varandra en glad sommar i aulan. Först ut är skolans första avgångsklass, år nio. Därefter följer år sex och sju med år åtta som sisten ut.

"...skolans första avgångsklass..."

Wow. Asså det är ju konstigt. Jag går ut grundskolan. Om ett dygn har jag inte skolplikt längre. Självklart ska jag gå gymnasiet men jag behöver inte enligt lagen. Det är läskigt. Jag går ut grundskolan. Hjälp!

Alla mina kompisar som jag är van att se varje dag. De kommer inte gå i samma klass/skola längre. Molle (som jag har gått i samma klass i sen förskolan, utom i sjuan) och Lollo (som jag har gått i samma klass som sen i tvåan) jag kommer sakna er som sjutton! Vi får se till att ha sällskap till skolan så ofta som möjligt. Om det går. Det är ju typ samma väg. Vi kommer ju träffas rätt ofta ändå, hoppas jag, men att inte se er varje dag kommer jag inte klara av. Ni betyder verkligen så himla mycket för mig. Tänk att vi har känt varandra i tio år (om två månader...). Det är sjukt lång tid. Allt vi har gått igenom och varit med om tillsammans. Haha! Ni är så himla bra. Jag älskar verkligen er! Ni är bäst! Glöm aldrig det! Lollo och Molle = BÄST!!!!!!!

Och Jessie. Jag vet inte ens om du läser det här men i morn tar 12 år av samma-avdelning-på-dagis och samma klass slut. Bara så där. 12 år. Shit, asså. Va länge vi har känt varandra. Lite sorgligt. Haha, jag gick förbi dagis idag. Vilka minnen jag har därifrån. Kommer du ihåg när vi var i det där mittenrummet och lekte i sanden med de små djuren? Du lyckades alltid ta den lilla Bambin före mig. Minnen. 10 år sen typ precis idag som vi slutade på dagis. Vilken resa vi har haft. Lycka till på gymnasiet!

Alla ni andra som jag har träffat under åren i RWS (Raoul Wallenbergskolan), tro inte att jag har glömt er! Ni är så himla underbara allihopa! Ni betyder så himla otroligt mycket för mig. Ni är så himla snälla, roliga och helt enkelt underbara. Och självklart galna.
Jag glömmer er aldrig!
Malin, Tani, Elon, Anton, Ladän, Moa (fast dig kände jag innan litegran), Elin, Emmy och Sherie. Hoppas verkligen inte att jag har glömt nån! Förlåt i så fall!

Haha. Tio år i grundskolan. Vilken resa man har gjort. Började som en liten och rätt blyg och rädd liten sexårig tjej i Fc och går ut som en rätt mogen, rätt självsäker, målmedveten ung kvinna i 9a.

9a. Galen klass det där. Men som allt och alla har den sina bra sidor samt sina dåliga.

I morn går jag alltså ut grundskolan.

Sista gången jag skriver i den här bloggen som grundskole-elev.

Ha det bäst!

GYMNASIET HERE I COME!!!

Bye!


Kram

Caroline

RSS 2.0