Studentmössaaaaaaaaaaa!

Den har kommiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit! :D :D :D Kan ladda upp bild sen. Ikväll är det STENFOKUS på min projektarbetesredovisning som är i morgon!



Ha det bäst!



/CH

Plugg, plugg, hår

Jepp jepp, sitter och pluggar nu. Arbetsmiljö och säkerhet, heter kursen. Den är sååååå rolig... Men men. Har fått MVG på allt i den kurse hittills så bara plugga på, så jag får det på provet också. Gör det inte roligare för det...

Om 1,5 månad är det över, så det är skönt iaf!





Haha, min fina pluggutstyrsel. Dock fel brillor, har mina glasögon när jag pluggar, inte solbrillor ;)


Jag är väääldigt nöjd med håret den här gången. Just nu iaf ^^


Nu ska jag fortsätta plugga, för snart kommer päronen hem och då blir det inte lika lätt att koncentrera sig :P


Ha det bäst!



/CH - med sommarlängtan!

Trött

Jag är sååå trött. Ska snart sova men väntar på ett sms från Malin, där hon skriver att hon kommit hem hel och ren. Blir alltid orolig när hon åker hem så sent!


Hur som helst. Tänkte uppdatera lite men det är inte så mycket som händer i mitt liv just nu. Eller jo, det är massor som händer, men inget av intresse. Jag har SKETAMYCKET i skolan så det tar upp det mesta av min tid. Även nu när jag ska ha lov. Jag ska till skolan måndag - onsdag kl 9 - 15 varje dag. Jisses... Aldrig får man ta det lugnt. Ska dels göra ett prov och ta igen några uppgifter.

Usch, min skola asså... aja, ingen idé att börja tjaffsa om den igen. Det lär ni säkert få höra mer om de 1,5 månaderna jag har kvar där. SEN SLIPPER JAG DEN )#("??#?#?"//")#//"#==#/ SKOLAN...! Ska bli såååå skönt!


Det är ingen bra skola... men men... skulle inte tjaffsa om den sa jag ju :P


Jag har klippt håret iaf, det är nytt:



Har saknat det korta, så blev det den här gången.


Ne, nu ska jag sova!


God natt!



Ha det bäst!




/CH

Socionomlinjen på Stockholms Universitet

Jahapp, så har man valt framtid. Socionomlinjen på Stockholms Universitet. Bara hålla tummarna. Hoppas hoppas! :D :D



Ha det bäst!


/CH

Arg på skolan... igen

Sitter i skolan och pluggar.

Förra veckan sa min mentor och handledare för mitt projektarbete att projektarbetet ska in idag och att projektrapporten och loggboken ska in på fredag. Jag dubbelkollade med henne i fredags att det fortfarande gällde.

När jag i morse kommer till skolan får jag reda på att hon har sagt fel och att rapporten och loggboken ska in IDAG! Jag satt tack och lov och fixade till min loggbok igår men jag hade inte börjat på rapporten än. Så jag har suttit hela medialektionen, hela den här håltimmen (på ca tre timmar) som snart är slut och skrivit på min rapport och är långt ifrån klar.

Det är inte första gången såna här saker händer i den här skolan...

Jag och två andra klasskompisar hade tänkt på och träna på en sak som heter Zumba, efter skolan idag och jag hade verligen sett fram emot det men nu måste vi ställa in det för att vi ska ha någon chans att hinna klart med våra projektrapporter!



AAAAAAAAAAAAAARG!




Nu börjar snart min lektion, så måste gå.



Ha det bäst!


/CH - MORR!

Projekarbeteeeeeeeee färdiiiiiiiigt!

Hej

Har insett att jag inte har skrivit här på länge. Förlåt för det.

Har haft (och har fortfarande det) haft jättemycket i skolan. Men nu är jag i alla fall klar med mitt projektarbete (som ska in i morgon)! Eller, jag har projektrapporten kvar (som ska in på fredag) och redovisningen som är efter lovet, men själva arbetet är klart! WOHO!!!!



Här är framsidan iaf. Fast det blir typ som andra sidan eftersom den är som i en pärm... men men. Vill ni läsa boken/höra ljudboken får ni komma hit ;)


Nu ska jag börja på projektrapporten. Sen blir det att fira (med GLASS mohahaha :P ) att jag är klar ^^


Underbart att vara färdig. Har jobbat som sjutton med den här boken, vill jag lova!


Ha det bäst!


/CH

RSS 2.0