Longboard i morn :D

Hejsan hoppan

Ville bara informera om att i morgon ska jag köpa en longboard! Yey! :D

Nu ska jag plugga.


Ha det bäst!



/CH - längtar till i morgon!

Longboard :D

Hej!

Jag kom rätt nyligen in från att ha åkt longboard (ser ut som en skateboard fast längre) med Molle. Det var hysteriskt roligt! Jag har funderat på att köpa en men med tanke på att de kostar 1100 kr som billigast (typ 2000-2400 i vanlikga fall) så är det nog bra om jag testar att åka först och ser om det är roligt. Och roligt var det! Det var fantastiskt roligt. Att bara ställa sig på den först var läskigt men när jag väl kom igång var det hysteriskt roligt. Så nu blir det att spara på pengarna så jag kan köpa en longboard sen. :D Och alla skydd och grejer man behöver till... Inga billiga saker det här. Fast jag får nog tillräckligt med pengar lagom till snön. Men då har jag lång tid på mig att välja vilken jag vill ha iaf. Så det är bra :D

Hur som helst, här är en fin liten video Molle spelade in av mig, när jag åkte longboard. Kolla vilken fart jag får upp för att vara första dagen jag åker! Notera också min snygga flygning = räddning från att ramla, i slutet.

Enjoy!




Ha det bäst!



/CH - nu med longboarddrömmar :)

Rädda hajarna!

Nu har jag visserligen hajfobi - framförallt vithajar. Men när jag hör att 90 miljoner hajar blir mördade varje år, genom att man fångar dem och skär av fenorna (hajarna är fortfarande levande) och sen släpper man ner dem i vattnet igen så att hajarna drunknar. Anledningen till att de skär av fenorna är att de gör hajfenssoppa av det.

Asså det är ju helt sjukt. För en soppa...

Stackars hajar...




/CH - nu med hajsympati.


(Fortfarande livrädd för dem dock.)

Vilken dag!

Idag har varit en händelserik dag. Jag har:

* Röstat för första gången. - Kyrkovalet.

* Nästan tappat rösten (fortfarande hes).

* Och spelat trummor med Lollo, Molle och Martins bandsak ^^

Trummor var väldigt kul. Jag är inte ett dugg bra på det men det kan vi ignorera, det var väldigt kul. Jag vill lära mig spela trummor bra så jag kan bli trummis i deras band. :P Hahaha, vilka drömmar jag har. ;) Ne men det var faktiskt väldigt kul och skulle vara himla kul att kunna.


Nu ska jag snart sova.


Ha det bäst!


/CH

Hesig

Jag tycker att det är rätt skönt att det finns fler kommunikationsmedel än bara telefon just nu. Jag är jättehes. Hihi, det är rätt kul egentligen. Visserligen inte bra för stämbanden men ändå.

Jag alltså rätt förkyld för de som inte vet det. ^^


Nu ska jag gå och ta en sån där überstark halstablett så jag kan låta lite normalt.


Hej så länge!



Ha det bäst!


/CH

Färglöst

Bättre? Lättare att läsa? Helt förskräckligt?

Vad tycker ni? Kommentera! :D

Ett år sen idag

För precis ett år sen låg jag på en blöt gräsmatta med mygg och regn som föll ner på mig och min knälkål hade hoppat ur led. Jag hade legat där i 1,5 timme och nu var det bara en fråga om några minuter innan ambulansen - äntligen - skulle komma.

Ett år sen idag.

Det känns snarare som kanske en-två månader sen. Och hur sjukt det än låter så saknar jag lite att gå i kryckor.

Usch, va ont det gjorde. Fast det läskigaste var ändå att vakna upp i ambulansen (jag blev nerdrogad för att jag inte skulle känna nått och jag blev helt borta då...) av att nån pratade och lät väldigt långt borta och att förstå att det var jag som pratade. Jag hörde att jag pratade men jag kunde inte styra det. Som att min hjärna hade bortkopplat min förmåga att själv bestämma vad jag ska säga. Det är så svårt att beskriva men det var riktigt obehagligt och det tog mig flera minuter innan jag helt kunde styra det jag sa och riktigt höra vad ambulansmannen sa.

En sak jag stör mig lite på är att jag egentligen skulle ha fått åka ambulanshelekopter men den var upptagen. Hade varit lite coolt att säga att jag har åkt det. ;)

Ambulansmännen var så otroligt snälla och jag anatar att aldrig kommer se det här inlägget men jag vill ändå tacka dem för att de hjälpte mig och var så otroligt snälla och försiktiga. Så om ni ambulansmän minns mig från förra året, den 6 september, runt kl 14, 16årig tjej med knäskålen ur led, svart hår och röd lugg: Ni ska ha ett stort tack! Tack så jättemycket för hjälpen, ni gör ett fantastiskt jobb!


Nu ska jag fortsätta plugga.


Ha det bra och var försiktig med era knän!


/Caroline - som ALDRIG tänker prova på droger

Schema

Efter många om och men och mejl hit och dit ser mitt schema nu ut såhär:



Bästa jag har haft i den här skolan. Helt okej faktiskt, utom där lektionerna krockar men men vad ska man göra? Kan skolan inte fixa det så vem ska då göra det? Jag har klagat tillräckligt, orkar inte skriva alla mina argument här. Har sagt de så många gånger. Kort sagt så resulterar det i att jag kommer gå halva kurser och det är skit och ja... det är dåligt men så är det nu. Jag har ändå bra schema, för jag har inte 5 timmar hål som några av mina klasskompisar har iaf. Jag hade förra terminen en 3 timmars lunch och en 3,5 (varannan vecka, varannan var den bara typ 2-2,5...). Hur som helst, jag har ett bra schema för att vara min skolas schema.

Förresten, jag hade min första japanskalektion idag. Det var sketakul!

Japanskaga suki des(u)! Mahahahaha! xP


Sayonara!


/Caroline-san


Btw (by the way...) kommentera människor, inge kul att skriva annars! Alla som känner mig måste kommentera! ;)

Uppdatering

Okej, jag börjar tvivla på att jag kommer lägga upp några Rombilder innom en snar framtid. Hehe.

Hur som helst.

Nytt:

* Jag har börjat tvåan.

* Jag kanske fortsätter med snabbmatte.

* Börjar läsa japanska i morn.

* Har lagt till Naturkunskap B - jättekul!


Osv osv.

Nu ska jag sova, skriver mer sen.


God natt!

RSS 2.0