Förvirrad

Jag är lite förvånad över att INGEN har kommenterat senaste inlägget. Den är ju så hysteriskt rolig. Men å andra sidan. Ni kanske blev så häpna över dess brillians att ni inte kunde sätta ord på det. Ja, så måste det vara. Jag förstår er och ni är ursäktade.


Ha det bäst!


/CH - som hoppas att ni förstår ironin!

Man måste kunna bjuda på sig själv!

Och precis det tänker jag göra. Jag hade jättetråkigt och satt och lekte med ett program på datorn och det här blev resultatet:

Bered er på att SKRATTA! xP





Hahaha, jag skrattar lika mycket varje gång!




Ha det bäst!



/CH

Virginia Woolf and Toni Morrison

Dessa två damer sitter jag och skriver en engelska-uppsatts om. De är visserligen intressanta att läsa om men ISCH va tråkigt det är ändå att bara sitta och stirra på papprena, skriva på datorn, titta på papprerna, bläddra lite, läsa lite här, läsa lite där, skriva ner på datorn, kolla på papprena, söka på nätet, skriva på datorn. Usch... Jag vill sova. -.-



Ha det bäst!


/CH

Fishk ;)

Jag fixade mitt akvarium idag och så åkte vi och köpte nya fiskar :D

Här är de:





Ta-da :D



Ha det bäst!


/CH

Bästa dagen med Molle ^^



Bara för att Molle och jag är bäst och hade roligast igår. ^^

Kulig dag

Började dagen med att gå upp kl 7 vilket var pyton eftersom jag har lov men men. Har man läkartid 8:50 så är det inte mycket man kan göra.

Väl hos läkarn sa de att operationen antagligen blir av till hösten (Yey! ^^) och att hon (min läkare) skulle försöka få tag på den franska läkaren som har gjort den flera gånger i Sverige och få hit honom och vara med och operera mig.

Efter det åkte jag med mamma till hennes jobb och det var värsta kul. Hennes arbetskamrater är supertrevliga. Mamma satte mig i arbete. Jag fick sitta och strimla papper i... två (?), tror jag, timmar. Kalla mig knäpp, men jag tycker det är himla roligt. ^^ Fick 200 kr för det också så jag är nöjd. ;)

Vid 14:21 gick bussen från Mammas jobb, mot Vällingby och mot äventyr med Molle. Hihi. Vi gjorde Vällingby farligt. ;) Ne då, vi va så snälla så. Vi sprang runt och shoppade. Blev för min del 2 t-shirts i klädväg och sen lite annat roligt från Lagerhause. Bland annat en sån här:



Fast hela min är röd (inte sladden dock) och den lyser. ^_^ Funkar väll lite sissådär men men jag hade inte förväntat mig så mycket annat. Behövde en datormus till min laptop ändå liksom.

Nu är Molle på träning med Alex (hennes (lurvia bebis) hund) och när hon kommer hem vid 20 ska jag över till henne och vi ska ha Molle och Carrokväll med muffinsbakning och Vänner-kollande. Mys ^_^ Synd att Lollo inte är hemma än dock. :/

Nu ska jag fixa någon slags mat så att det inte blir muffinsar till middag. Haha, det skulle inte min mage direkt tacka mig för, tror jag.

Ha det bäst!


/CH

RSS 2.0