iPhone

Jag vill ha en iPhone!

Jag vill, jag vill, jag vill!

Frågan är bara vilket abbonemang som är bäst. Jag behöver nått med gratis sms eller typ de där med 3000 fria sms i månaden för jag skickar så mycket.

Me wants! >.<



Ha det bäst!



/CH

Mjows




Man måste ta sig tid att mysa med katten! Det är viktigt för allas goda hälsa.


Ha det bäst! ^_^



/CH - med en katt nära sig

Stekt dator?

Min dator lukar brännt. Så jag stänger av den.




Ha det bäst!



/CH

Aj!

Va försiktiga med var ni sätter fötterna!

I morse ställde jag mig upp och kände en väldigt obehaglig kännsla i foten. Kollade ner och märkte att jag hade trampat på mitt örhänge. Tänkte att om jag lyfter upp foten så lossnar det. Lyfter upp foten men nej, det sitter kvar. Jag har alltså lyckats trampa så hårt så att mitt örhänge (örgängen som har trubbiga pinnar!) har gått in i foten och sitter kvar. Tänker "Shit, det här kommer göra ont att ta ut!" Sätter mig ner och försöker dra ut den på snabbast och bästa möjliga sätt.

Gjorde fortfarande himla ont men det var inte hål. Vilket jag tyckte va väldigt konstigt för trubbiga örhängen som lyckas gå igenom tjock fot-hud, det är inte logiskt att det inte blöder. Sträckte mig efter mina strumpor och när jag skulle sätta på mig så; Blod. Tänkte väl det... Blev plåster och vilning av foten innan strumpan fick åka på.

Helt onödigt att berätta det här kanske men hur som helst, jag ville det.


Jag börjar bli TOKIG på att blogg.se krånglar så himla mycket!



Ha det bäst! Och akta fötterna.



/CH

Skjut inte lodjuren!

Jag läste i morse, på väg till skolan, i metro att man jaktliensen på lodjuren har typ blivit fler i år eller nått, det skulle bli fler lodjur som skulle skjutas i alla fall.

De hade några olika argument. Ett av de var att lodjuren nu har "återhämtat sig" från att ha varit på väg till utrotning och att de nu är mellan 1600 och 1800 st i Sverige. Den ansvarige för jaktlicenensen (antar jag att det var, minns inte riktigt) sa att 'de är så många nu' och därför ska de skjuta 209 stycken. 209 stycken! Va skjutton, hur många "för många" människor är vi inte på den här jorden?! Ska vi kanske inte ta och skjuta oss också? Vi är ju för många...!

Hur kan det betraktas mord att ta en annan människas liv och få livstids fängelse, till och med dödsstraff i vissa länder men inte att skjuta jättemånga lodjur, för skojs skull? Det är inte som att lodjuren har något att säga till om, de fattar inte vad som händer. De har ingen aning om att vi människor just nu sitter och planerar deras mord, deras död! De har ingen aning om att om några dagar, veckor, månader eller när det nu är jakten är, kommer de skjutas ihjäl för att "de är för många" och för att folk tycker att det är kul att gå ut på jakt.

Ne, fy skäms, säger jag! Inte skjuta djur. Hela det här med jaktsäsong har jag aldrig förstått mig på. En tid på året då vi går ut och skjuter ihjäl stackars älgar, renar, lodjur och vette skjutton vad för mer stackars djur vi skjuter.

Efter gymnasiet (för svårt nu eftersom vi inte har matsal utan restauranger vi äter på) ska jag bli vegeterian. Det finns en anledning till det.

Fy skäms! Låt djuren vara. Fundera på vad vi själva gör för att förstöra jorden och överbefolka den. Djuren är inte det stora problemet här!



Usch.







Ha det bäst!


/CH

One tree hill

Japp, japp, även jag har fastnat. Fast det gjorde jag redan för några år sen iofs men först nu jag verkligen, VERKLIGEN har börjat gilla One tree hill (Amerikanskt TV-serie). Den som har lust och pengar att köpa boxarna är mer än vällkommen att göra det. Hehe (a)



En av skådespelarnas låtar Halo (Bethany Joy Galeotti som spelar Haley James Scott). Hon är också artist. I just love this song.


Ha det bäst!



/CH

"Jag ber dig att inte döma folk efter VEM de älskar, utan OM de älskar."


Mjupp mjupp

Hejsan hoppsan

Sitter och pluggar just nu så tänkte bara typ säga hej. Så... hej! :P


Hejsan hopsan, jag har tråkigt och saknar Lollo, Molle och Molles lilla håriga fyrbenta bebis ;) (Nej, Molle har inte en bebis, jag pratar om hennes hund!)


Ha det bäst!




/CH

Brann i skolan

Igår brann det i skolan. Eftersom det var vårt typ 18-20onde brandalarm (jag överdriver inte, folk har satt igång de så många gånger sen vi började tvåan - typ 11 gånger på 8 dagar när de var som jobbigast...) så trodde alla att det var nån som drev med oss den här gången också så vi satt kvar i datasalen (högst upp, på sjunde våningen) och vår lärare gick tilll dörren och stirrade på oss och "Come on guys, lets go!". Vi typ "Måste vi...?" När kom ut på parkeringen hörde jag att nån sa att det faktiskt brann på riktigt. Jag hörde många olika berättelser om hur det gick till. Det enda jag vet säkert är att det brann i ett skåp (som om jag förstod det hela rätt var låst också...?). Vet inte riktigt hur det gick till, om nån hade tänt på ett papper eller hur det nu var. Hörde som sagt olika anledningar.

Jag har nyss skrivit klart min redovisning om Du-reformen, så nu ska jag gå och skriva ut den och öva in det.


Ha det bäst!


/CH


Och hallå, ingen kommenterar längre (bara Lollo och Molle, som är bäst ^_^). Är det nån som läser? Kanske ska ta bort bloggen? :/



Morr på er!

RSS 2.0