T-shirt

Ingen som råkar ha en t-shirt (storlek spelar ingen roll - inte för liten dock) som ni typ ändå tänk slänga eller nått? Jag har en jättebra idé till halloweenkostym men jag behöver en t-shirt (och byxor också iofs) som jag kan ta sönder/kladda ner.

Nu ska jag och Hanna plugga.


Ha det bäst!



/CH

Höstlolv

Hur kan de kalla det lov om man är lika stressad över skolan som vanligt? Suck säger jag bara... Suck på alla lärare som sätter alla saker sista veckan innan lovet och alla andra lärare som sätter resten av allt veckan efter lovet... Suck på lärarna...

Suck...

I morn kommer (kusin) Hanna hit och ska plugga med mig. :) Eller hon kommer hit i morgon kväll och sen ska vi plugga på torsdag.



Ha det bäst!



/CH

Hej Mats

Mats, din mejl står inte här?



Kram

/Kusin

Telefontalande bananer

Idag såg jag en banan som pratade i telefon.

/CH

Japanska

Nu har jag pluggat japanskatecken inför förhöret/provet-saken i morn så jag blir knäpp. Så nu ska jag sova. För jag är trööött!



Jag kan från a till mo än så länge.


Ha det bäst!


/CH

Mys i plugg

Hejsan hoppsan

Jag kom hem för ett litet tag sen. Har satt på mig en stor t-shirt, en stor mysig tjocktröja och ett par sköna, fina och mysiga sockor och väldigt snart ska jag plugga.

Ha det bäst allihopa!


Kram



/CH

Hej Morfar!

Jag har bett pappa att han ska kopiera mina japanskapapper. Jag har japanskaprov/förhör på onsdag men efter det så ska pappa ta och kopiera dem så sen får du alla papper kopierade. Papperna och mina anteckningar renskrivna på datorn.

Så snart kan vi sitta och läsa japanska ihop. Det ser jag fram emot.


Ha det bäst så syns och hörs vi snart!

Jag älskar dig, Morfar! (Dig också, Mormor!)


Kram





/CH - med världens bästa morfar!   



Japanska

Man vet att man har pluggat japanskan ordentligt när man tycker att katten ser ut som tecknet för Me när hon ligger och sover...



/CH

Media

Hejsan

Sitter på medialektionen och har precis blivit klar med en del av ett projekt. Jag ska göra 5 olika samsungbilder. Här är den ena, vad tycks?





Den är egentlilgen mycket större, men det går inte här.

Så, va tycker ni? Tänk på att jag är rätt mycket nybörjare. ^^


Hej så länge!


Ha det bäst!



/CH


RSS 2.0