Simonfirande

Simon (min syrras pojkvän) fyllde år för några dagar sen, så idag kommer mormor och morfar över och så ska vi fira honom lite ^^
 
Brukar inte riktigt vara den som lägger upp "outfit of the day" eller så men har ny dator och då är det kul att leka med kameran så here we go. "Fest"utstyrseln (a´la naturel (ingen maskara alltså ;) )) :
 
 
 
Försöker lära mig det här med att le ;)  Låter mycket lättare än det är! När man aldrig kunnat göra det hela livet är det inte lätt att lära sig. Men nu så här snart trre år efter operationen börjar jag bli mer och mer bekväm med mitt leende (jag tyckte inte om det i början - efter operationen) och försöker därför lära mig hur/på vilket sätt jag ska le så det blir så bra och fint som möjligt.
 
 
Lycka till med att sätta mig framför en kamera utan att det blir minst en fjantbild ;)
 

För övrigt så började jag med viktväktarna igen, igår. Känns bra - nu ska (nästan) halva jag bort! Woho! Första dagen har gått bra och jag ser fram emot nästa veckas invägning. Det är så kul att se hur man går ner i vikt så jag tänker inte fuska och väga mig hemma - för jag vill bli glatt överraskad en gång i veckan (de veckor det gått bra iaf :P ) på veckomötena.
 
 
Nåja nu kommer snart mormor och morfar (eller snart kommer NI - för ni brukar läsa, iaf mormor ^^ Så om jag satt vid datorn när ni kom vet ni nu varför ;) ) :D
 
 
Ha det bäst!
 
 
 
/CH
 
 
 
 
 

Nya datorn

Hej folk!
 
 
Ville bara säga att jag nu skriver från min splitternya dator - woho! :D Den levererades för typ en halvtimme sen :D
 
 
 
Ha det bäst!
 
 
 
/CH

Hehe ooooops!

Hej folk!
 
 
Jag är ledsen för den otroligt dåliga uppdateringen :P
 
Sen senast har jag:
 
- Klipppt mig
- Fyllt år
- Gått på pride
 
Och säkert en hel del massa annat ^^ Har bara inte riktigt kännt att jag haft något att skriva om antar jag. Ska försöka bättra mig :)
 
 
Födelsedag och hårklippning (som var på morgonen av min födelsedag :P) i bilder ^^
 
 
 
Under pride (i prideparken) fick jag äntligen möjlighet att gå med i djurens rätt :) Då fick jag det det här snygga armbandet :)
 
 
En kväll var det schlagerkväll i prideparken och då var bland annat Martin Rolinski där. Yey ^^ Och ja, vi stod i stort sett längst fram ;)
Veckopasset :)
 
 
 
 
Ha det bäst!
 
 
 
/CH

RSS 2.0