Officiella

Ja jag va fjantig och gjorde en print screen från facebook ;)
 
 
Yey nu är vi äntligen officiella ^^ Yey på oss eller nått :D
 
 
Ha det bäst!
 
 
/CH

Inskickad

Baaaaaaaaaaaaaaaaah! Nu är uppsatsen inskickad!!!! Så himla skönt!
 
Så nu blir det lunch och börja på uppgift nr två... -.-''
 
I morgon kommer CSN, då får jag äntligen äta något nytt, mer än falafel och veganfärs två dagar i rad, yey! ^^
 
Ha det bäst!
 
 
/CH

God natt

Blev lite ändrade planer. Har nästan gjort klart hela upggiften. Har en rubrik kvar att skriva (eller ja.. asså det som ska stå under rubriken :P ) och lite finjusteringar. Men det lär ta max en timme, möjligtvis 1,5. Så nu tänkte jag ta och gå och lägga mig. Jag känner att det är bättre att gå och lägga sig nu och kunna gå upp relativt tidigt i morgon och göra färdigt det sista när jag fått vila. Och typ efter lunch börja på uppgift nummer två :) God natt alla fina människor! Ha det bäst! /CH

Snart i mål

Japp, det här är ännu ett inlägg om B-uppsatsen. Jag vet att jag tjatar om den men den har och tar fortfarande upp så mycket tid och plats. Meeeeeen! Jag börjar närma mig slutet nu. Och jag kommer bli klar ikväll! Yeeey! :D
 
Däremot lär det bli runt typ kl 1 och framåt men skitsamma. Färidg som färdig. Sova kan jag göra sen. Inte för länge dock för i morgon ska jag börja på nästa uppgift. Men men.
 
 
Så här snygg är jag nu, bakåtlutad till max i skrivbordsstolen, letar frentetiskt i böckerna efter något bra att skriva. It's gonna be a loong night ;)
 
 
Ha det bäst!
 
 
 
/CH
 
 

B-uppsats

Om läraren vill ha in en uppsats på 10 sidor. Då är det helt okej att skicka in en på 5 sidor? Eller hur? Joooo kom igen ;)
 
Haha åh asså jag är så galet trött på att skiva B-uppsats. Men börjar iaf se ett slut på det. Inte för att jag börjar näma mig slutet, nej. Utan att den MÅSTE vara klar i morgon kväll, om det så blir ett sitta-hela-natten-och-gå-och-lägga-mig-kl-05:30-pluggmaraton. För måndag och tisdag behöver jag för de två sista uppgifterna (som tack och lov inte är lika långa och jag tror inte heller lika svåra! - kommer säkert få äta upp det sista sen). Jag har till onsdag på mig med uppgift 2 och fredag med uppgift 3. Meeeeen jag får finbesök från Stockholm, på torsdag, så jag tänkte spendera onsdagen med att städa lägenheten + tvätta så jag vill ha klart allt till på tisdag kväll. Så ja.. slutet jag börjar se är att hur det än går med uppgifterna och hur dåliga de än kanske blir när jag skickar in dem (asså jag gör ju mitt bästa, men kriterierna är svåra) så är de i alla fall inskickade om några dagar och jag sipper dem i åtminstone några veckor, beronde på om jag måste komplettera och så!
 
Det ämne jag har valt att skriva om är "Barn med våld i hemmet". Spännande ämne men det är förvirrande nog svårt att hitta forskning på det. Det finns mycket mer forskning kring hur mammorna (i de fallen där det är pappan i familjen som varit den som är våldsam) påverkats osv. Men men.
 
 
Nåja inte sitta på nätet hela dagen och sega, måste fortsätta skriva uppsats. Någon som vill komma förbi med vegansk glass till mig? ;)
 
 
Är det inte torsdag snart? ;3
 
 
Ha det bäst!
 
 
/CH
 

Praktikblogg

Hej världen ;)
 
De flesta av er vet ju att jag har tänkt göra praktik i London i höst. För några veckor sen fick vi (Jag, Jessica och Martyna) svar att vi fått platseeeeeeeeerna :D Så nu när vi vet att vi ska åka så har vi (på mitt initiativ ;) ) skaffat en blogg där vi kommer skriva, så ofta vi kan, under resan, lägga upp massa bilder osv under resan. Men inte bara i höst utan även nu inför allt, med alla förberedelserna och så.
 
Så om ni vill kolla vår blogg klicka här :)
 
 
Ha det bäst!
 
 
/CH

Melodifestivaljubel

Igår var jag, Martyna och Pontus (Martynas sambo) hemma hos Jessica och Joakim (Jessicas sambo ;) ) och kollade melodifestivalen. Eller nja... bara vi tre tjejer kollade. Grabbarna va inte lika intresserade ;)
 
Det roliga är att typ det största jublet kom inte för låtarna utan i början när programledaren sa rätt. Han sa funktionsnedsatt och inte funktionshindrad. Socionomstudenter rakt igenom alla tre haha ;D Vi har under de här åren fått inpräntat i oss "rätt" benämning av olika ord. Och det heter i det här fallet funktinsnedsatt, inte funktionshindrad. En person är funktionsnedsatt och kan stöta på hinder i samhället vilket då blir ett funktionshinder men personen är alltså inte ett hinder i sig. Person - funktionsnedsatt. Hinder i samhället - funktionshinder. Ett exempel på ett funktionshinder kan vara en trotoarkant för någon som sitter i rullstol. Det kan hindra personen att komma upp därav hinder :)
 
Så är det ;) Och folk blir tokiga på mig när jag rättar dem. Men rätt ska vara rätt :) Att säga handikappad är inte PK (politiskt korrekt) längre haha :P
 
Hur som helst: det va en kul kväll :)
 
 
 
Så här såg jag ut igår kväll iaf :) Testade att sminka mig med lite nya färger. Eller ja, ofärger. Vitt, grått (silvrigt?) och svart ^^ Rätt nöjd faktiskt :)
 
 
Nu väntar det två-tre veckor av gaaalet slit på universitetet. Tre uppgifter som ska in vecka 13 och alla är mellan fem och tio sidor. Yeeeeey! Men men. Jag har en liten morot ändå, för när de tre uppgifterna är inne får jag finbesök från Stockholm <3
 
Ne nu måste jag fortsätta med det jag höll på med: städnig av lägenhet. Oh the joy ;) Not! Haha men det måste göras. Nackdel med att bo ensam: gör man det inte själv blir det liksom inte gjort :P
 
 
Ha det bäst!
 
 
 
/CH

Brighton-te?!

Hej folk!
 
Sitter och ska plugga och har precis gjort en kanna te. Sitter och dricker ur en av de två Doctor Who-muggarna jag köpte i England när jag och Emma va i London i höstas för 50årsjubileumet av Doctor Who. Valde att öppna ett av te:erna jag köpte på Harrods. Köpte citron, earl grey och en Afternoon tea tror jag den hette. Den sista va en helchansning, för jag ville testa något nytt. Så nu nyss när jag tog min första klunk så typ bara skriker det BRIGHTON i hela huvudet på mig. Fick känslan av att sitta i sofffan hemma hos min värdfamilj och dricka te med Linn (min värdmamma) och när vi åt frukost tillsammans. Så jag undrar om det inte är det teet jag ofta fick där. Glad blev jag iaf! :D
 
 
Här ser ni min vackra Doctor Who-mugg ;) Den andra är blå och det står "Keep calm I'm the Doctor" - det är himla kul, jag lovar ;) Har man sett serien är det superkul haha! Och yes yes, jag är nyrakad i huvudet igen. Färgen är ny även den. Skulle varit lila. Blev någon skum mörkröd/brunaktig grej. Lila i ytters få olika ljus, när det lyser starkt. Så... att ta den dyraste färgen (som jag egentligen inte ens hade råd med -.-) är inte alltid det smartaste. Men men! Då vet jag det till nästa gång ;)
 
Ne nu ska jag börja plugga och fortsätta dricka mitt te innan det svalnar helt.
 
 
Ha det bäst!
 
 
/CH
 

RSS 2.0