Hello people of the internet

Hej folk ^^
 
Inte skrivit så mycket på ett tag, eller jo försökte från appen men den va så himla dålig så jag tog bort den.
 

Tänkte göra en liten ben-uppdatering:
 
Jag var hos en sjukgymnast i torsdags och fick lite övningar och alltmänna tips med benet. Han ville inte att jag skulle använda skyddet lika mycket längre, för det stoppar blodflöder lite grann och det är delvis det som gjort att det fortfarande är lite svullet. Jag märkte också där att nu kan jag gå på benet utan stödet utan den fruktansvärda obehagskänslan jag fick när jag testade för någon veck sen. Men han tejpade ändå benet med muskeltejp, för att hjälpa att stödja upp lite extra ändå, då jag inte har stödet på. Stödet ska jag bara använda om jag ska gå en längre sträcka. Så jag har gjort så att är jag hemma har jag inte stödet på men ska jag ut och göra något tar jag på det.
 
Jag haltar lite mer utan stödet än med, men det är nog ovana + lite mer instabilt men det går nog bra. Det blir nog bättre när jag vant mig mer och när jag tränat upp musklerna mer. Jag fick lite övningar att göra hemma, för att öva upp benet. Han sa att jag ska ta kontakt med en sjukgymnast i Stockholm (vi bokade ingen ny tid eftersom jag ska hem till Stockholm om en vecka) och med den personen får jag väl fler övningar plus att jag antagligen får använda sjukgymnast"gymmet" också. Så var det med förra benet iaf ^^ Jo juste, och han sa att tejpen håller ungefär 1-2 veckor (lagom till jag kommer hem med andra ord) så att nästa sjukgymnast kan hjälpa mig med att sätta på ny om hen bedömmer att jag behöver det.
 
Så här snygg är jag nu iaf ^^
 
I morgon kommer jag hem om en vecka ^^ Ser fram emot det med skräckblandad glädje ;) Ska bli underbart att träffa alla igen iaf :D
 
 
Ha det bäst!
 
 
/CH
 

Shit va störande

Alla styckeindelningar försvinner när man skriver från den här appen. Jisses!



Ha det bäst!


/CH

Jahapp

Nu ska vi se om det här fungerar. Skriver via blogg.se:s mobilapp :P

Jag hann få färdig den sista och fjärde uppgiften. Satt till kl 6 på morgonen dock så hann bli väldigt trött så är inte säker på att jag klarat den. Men det märker vi ;)

Dumt nog har det fått mig att vända totalt på dygnet. Men men.

Det är hur som helst galet skönt med sommaruppehåll! Tror aldrig jag har uppskattat ledighet förut som nu! Har inte haft officiellt ledigt sen förra sommaren eftersom man på universitetet inte har lov och därför har man uppgifter över t.e.x. jul osv.

Nåja. Jag har Martyna här. Hon har jobbarjobb nära centrum och jag bor mycket närmare, så hon kommer sova här några nätter fram till att jag åker hem till Stockholm, om knappt två veckor. Fast eftersom hon jobbat idag är hon supertrött så hon däckade för några timmar sen :P Jag gjorde lite popcorn och satte på en film :P

Jag ska väl också sova om ett tag men inte riktigt än.

Ha det bäst!

/CH

3/4

3 av 4 uppgifter gjorda och inlämnade. Det enda som står mellan mig och sommaruppehåll nu är EN upppgift. Visserligen den störtsta och antagligen svåraste men jag känner mig redo och tror jag har ett rätt bra hum om hur jag ska lägga upp det, i huvudet, det gäller bara att få ner det på papper på ett bra sätt.
 
Sen är jag friiiiiiiiiii! :D
 
 
God natt!
 
 
Ha det bäst!
 
 
 
/CH

Studenter och feber

idag verkar alla Östersunds gymnasium ta studenten. Hela staden kryllar av studenter på flak och det är som en stor parad av studentflak och underbar fest och glädjestämning (likanar Pride litegrann - fick mig att längta till det ^^) :D Får mig att sakna min student - jisses vad det skulle vara kul att få göra om den :P
 
Hela staden har blivit till ett stort firande iaf. Lite kul att få se det här, i en mindre stad. Det är skillnad från firandet i Stockholm på något sätt ^^
 
Dessutom är det examensdag för de på universitetet också :)

Nåja, vissa av oss måste ju fortfarande plugga dock, då vi inte är färdiga med våra terminer än ^^
 
Jag har hittills hållit mig till mitt gjorda schema. De två halvstora uppgifterna (samtalsanalyserna) är klara och inlämnade både via moodle (vår hemsida typ...) och i pappersform - tydligen var man tvugnen att lämna in på båda sätten...
 
Så nu är det fokus på den mindre uppgiften som jag tycker borde gå fort och då jag forhoppningsvis hinner klart med den innan det är alldeles för sent ska jag försöka börja på den stora uppgiften, som jag lite fasar för att göra. Den verkar krånglig... Men men. Man kan inte göra mer än sitt bästa.
 
Jag brukar alltid ha alla böcker till våra kurser men den här gången har jag inte det, för jag tänkte att jag har ändå många av dem sen innan och det fungerar säkert bra med bara dem. Hehe, nooo....! Visade sig att en bok verkar vara lite viktigare än de andra för den stora uppgiften och den boken har jag inte. Så jag gick för några dagar sen in på skolans biblioteks sida på Mittuniversitetetets hemsida. Och där reserverade jag boken men jag var andra personen i kön och det fanns tre böcker som alla var utlånade. En skulle komma tillbaka den 4 (igår alltså) och en den 11 (och uppgiften ska in den 7 senast). Så det var lite nervöst om jag skulle hinna få den till idag.
 
Så när jag kom till skolan idag för att lämna in uppgiften i pappersform kollade jag mejlen och till min stora glädje hade boken kommit in! Yey! Jag skulle annars fått kopiera Jessicas bok men det är skönare att ha hela boken, om man skulle råka missa att kopiera några sidor som är väldigt viktiga. Så det känns väldigt skönt att ha den nu. Kruxet är bara att jag måste åka dit och lämna tillbaka den sen och jag vet inte hur biblioteket är öppet efter helgen, då söndag är sista officiella skoldagen. Men men, uppgiften ska in senast fredag och jag vet att biblioteket är öppet ett tag på lördagar så jag kanske kan lämna in den då :)
 
 
Nu ska jag tillbaka till pluggandet.
 
Ha det bäst!
 
 
 
/CH - nu med skum febergrej pga infektion i kroppen (hälsad vare antibiotika! <3)

Så kan det gå

Hehe, klockan är 02:07. Heh... heh... Ooops!
 
Så kan det gå när man har många uppgifter och har gett sig sjutton på att de ska göras färidga den dagen (visserligen över midnatt nu men det räknas ändå som "dagen" eftersom jag inte gått och lagt mig än ;) ) jag betsämt att de ska bli färdiga.
 
Jag har 4 uppgifter att lämna in och ungefär lika många dagar att dela upp dem på. Det är en relativt liten uppgift, två halvstora och en stor.
 
Jag delade upp det så att:
 
Måndag - ena halvstora färdig
Tisdag - andra havlstora färdig
Onsdag - den "lilla" (som även ska in på torsdag senast - de andra på fredag) färdig + börja på den stora.
Torsdag - den stora färdig.
 
Jag ska spendera nationaldagen hos Martyna så vi kommer hjälpas åt med den stora uppgiften då den är lite förvirrande och komplicerad. Nationaldagen kommer med andra ord firas med plugg... yey... Nåja, på fredag efter kl 15 är allting inlämnat det är ÖVER för den här terminen. Fy sjutton va skönt det ska bli med sommaruppehåll!
 
Ne nu är klockan snart kvart över två och jag är väldigt trött så ska gå och lägga mig.
 
Däremot kommer jag vakna någonstans mellan 7:30 och 8:00 av antingen hamrande i golvet i våningen ovanför - vilket blir mitt tak, slipning med slipmaskin utanför fönstret eller något annat liknande pga att de håller på att dels renovera en av lägenheterna här och samtidigt gör de något med fasaden vid min sida av huset. Det blir säkert jättefint och bra men jag är liiiite trött av att vakna mellan fem minuter och en kvart innan klockan ringer...
 
I morgon kommer jag däremot inte ställa klockan (vi har inga fler föreläsningar sen ca en vecka tillbaka), jag förtjänar att få sova ;) Dessutom måste jag få tillräckligt mycket sömn för att orka plugga hela dagen.
 
 
Nåja sova va det ja ;)
 
 
Ha det bäst!
 
 
/CH

Sista rycket

Hellu
 
Har inte blivit mycket uppdatering nu på ett tag. Ledsen för det.
 
Mamma var här förra helgen och hälsade på. Det var välidgt kul att ha henne här :) Har inga bilder att dela med mig av tyvärr, för de ligger alla på mammas mobil :P
 
Men det var strålande sol och underbart väder hela helgen och det var helt underbart. Vi gick runt lite i centrum på lördagen och tittade lite i affärer osv. På söndagen var vi lite i centrum också, sen gick vi ner till vattenet (ligger precis nedanför centrum) och åt varsin glass, innan vi gick tillbaka upp och tog bussen tillbaka hem till mig. Jag hade planerat att visa mamma var jag går/springer när jag är ute och tränar - vägen längst ut med vattnet, som är så himla vacker. Men pga kryckorna kunde jag inte gå så långt. Men men, det får bli någon annan gång.
 
Nu i fredags hade jag, Martyna och Jessica vår sista "officiella" tjejkväll för terminen och tyvärr antagligen för i år, då jag kommer ha praktik i Stockholm och de båda är kvar här uppe hela sommaren och hösten :( Men men.
 
Vi åkte hem till Martyna och hade lite picnic vid en sjö som ligger supernära där hon bor. Det blev en del del skratt och knäpperier som vanligt. Det är så det ska vara ^^ Det var fantastiskt varmt (lite väl varmt ett tag!). Jessica hade köpt med sig ett alkoholfritt jordgubbsvin, som var väldigt gott. Jag brukar inte gilla vin men det här var gott, smakade typ saft ;)
 
Så här fint var det :)
 
 
Så här otroligt snygg var jag ;) Haha just här hade solen gått i moln (vilket var ungefär 5 minuter av de två timmar vi var där). Men ja, alla tre blev så varma så vi satt i så pass lite kläder vi kunde :P Jag hade som ni ser, dragit ner axelbanden på linnet. Och byxbenen hade jag dragit upp så långt jag kunde så de blev mer som shorts än trekvartsbyxor.
 
På söndagen den 9de (om en vecka med andra ord) är det officiellt terminsslut men alla uppgifter ska in senast nu på fredag, så jag sitter nu och gör sista rycket innan jag får ett välförtjänt sommaruppehåll.
 
 
Och i höst blir det praktik! :D Det är mer eller mindre officiellt nu: Jag kommer ha praktik på min gamla högstadieskola Raoul Wallenbergskolan :)
 
 
Nu måste jag fortsätta skriva på min samtalsanalys - yes! Vi har hållt samtal, som vi spelade in som vi nu ska analysera. Yey... Ne men rätt spännande att se var man är ändå.
 
Nåja!
 
 
Ha det bäst!
 
 
/CH
 
 

RSS 2.0