Mobil och viktminsking

Mobilen kom (fantastisk nog! :D ) i onsdags. Lite efter kl 16 fick jag mitt sms-avi. Mamma och jag rusade upp till Vällingby och hämtade ut mitt paket hos posten. Har använt den i några dagar nu och är nöjd :) Försökte göra ett inlägg i bloggen från den. Kunde skriva rubriken och sen markera den här rutan men gick inte att skriva i den, fick aldrig upp några tangenter. Testade flera gånger, funkade inte nån av gångerna. Skumt. Men aja :P

Ja... och så viktminskingen då. Jag har bestämd mig för att gå ner i vikt. Så jag dricker soppor (specialsoppor som innehåller det man behöver). Ska göra det i tre veckor och samtidigt träna hårt. Förhoppningsvis hinner jag gå ner ca 6-7 kilo på de veckorna. Skulle var jättebra. En fantastisk start. Fast bara en början. Har typ 10-15 kilo till att gå ner efter dem. Men som sagt, en bra början.

Jag började dricka sopporna igår (torsdag) och det tar tre dagar innan hungern lägger sig. Så just nu läääängtar jag efter lunchen. Fast måste vänta en timme till, så att det har gått fyra timmar sen frukost. Jag vill fördela tiden jämnt mellan måltiderna. Man får dricka te och vatten mellan måltiderna så att man fyller ut magen och slippa känna sig hungrig. Man ska dricka två liter om dagen, inklusive sopporna. Men man blir så förbaskat kissnödig av att bara dricka. Va precis likadant när jag bara kunde dricka efter min operation. Då kunde jag inte äta på 1,5 vecka och gick ner tre kilo, så borde kunna gå ner 6-7 kilo på de här tre. Men det är värt det, trots hungern och kissnödigheten. Jag vill va smal (iaf smalare) till min student. Det är mitt första del-mål. Det riktigta målet är att gå ner så mycket jag vill + bli smal och att sen hålla det, träna regelbundet och vara hälsosam.

Nu måste jag fortsätta plugga. Har prov i språkfilosofi på tisdag.


Ha det bäst!


/CH - numera väääldigt hungrig och glad HTC Wildfire-ägare. - Ska dricka lite vatten!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag gick ner 12 kg på fyra veckor,,,så det går Linen :-) Då BARA soppor :-) kram kram

2011-01-07 @ 18:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...