Boooring

Jag fick åka hem i fredags. När jag åkte tänkte jag inte så mycket att det skulle va skönt att komma hem men väl hemma var det SÅ SKÖNT. Kul att vara på sjukhus ett tag med det är ingenstans som hemma.

Så just nu sitter jag med datorn i knät och kollar på TVn som ÄNTLIGEN funkar igen. Det har varit flera kanaler som inte funkar hela förra veckan tydigen och har hålt sig till nu. Väldigt irriterande när det enda man orkar göra är att ligga i soffan som en grönsak och stirra. Men äntligen funkar den.

Förresten! Jag lyckades äta tomatsoppa med makaroner. Mestadels makaroner t.o.m. Jag är överlycklig! Jag kan ju inte tugga än så äter bara förbaskade soppor och typ oboy hela tiden. Det är inte mättande och inte ens gott. Är inte mycket för chokladdrickor... Älskar choklad dock. Men makaronerna är bara att svälja hela så det var underbart. Det dumma är bara att de är väldigt besvärliga att få in i munnen. Jag kan knappt öppna den än. Max en cm. Precis lagom för att få in ett sugrör. Det är så jag har ätit/druckit nu i en vecka; med sugrör.

Nog med klagomål. Jag har ju fått den här operationen som jag har velat ha i tio år, jag borde vara överlycklig! Och det blir jag nog sen men det är bara så jobbigt just nu. Kan ju knappt gå heller för de tog en liten del från benet så haltar fram också.

Men hur som helst. Nu till något roligare!


PAPPA FYLLER ÅR! GRATTIS!




Fattar inte att jag lägger upp det här men vad gör man inte för de typ tre stycken som läser? :P Måste bara få tillägga, för att ni ska få se bilden:

JAG SER UT SÅ HÄR JUST NU EFTERSOM JAG ÄR JÄTTESVULLEN OCH HAR TEJP I HELA ANSIKTET OCH HÅRET SER INTE UT SOM VANLIGT!

Lite lustigt. Ser ut som jag har gått upp typ 10 kilo, i ansiktet när jag i själva verket har gått ner typ 3 pga sopporna.

Nu ska jag vila och försöka o-svullena mig. Haha

Ha det bäst!

/CH - numera Quasimodo-look-a-like...

Kommentarer
Postat av: Mormor

Det var roligt att träffa Dig igen. Hoppas att Du är bättre då vi kommer hem. Jag håller med Dig, soppan var inte så dum. Du får väl ge mig recept senare. Säg grattis till Din Pappa från oss.

Sköt om Dig. Kramar i mängder.

2010-10-18 @ 19:23:21
Postat av: Mozter

Japp Linen . Den soppan VAR god ! :-) O det bästa var att du kunde äta den.

Stor kram Linen ... du är duktig vännen !

2010-10-20 @ 20:48:46
Postat av: Håkan Janevret

Klart att du kommer att se bra ut när svullnaderna går ner...



Lite ovant att se dig bara... men du kommer ju vara precis lika mycket omtyckt som innan OP.. :)

2010-10-20 @ 22:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...