Ickeoperation

Det här har inget med operationen att göra men det är så himla hemsk att ni måste se det här:



Fördommar, elaka ord och liknande måste sluta. De här barnen var bara BARN de va runt 13 - 15 år gamla och kände att de måste ta sitt liv pga att de "såg" homosexuella ut.

Det är sjukt. Varför satsar vi på att hitta 'fel' hos varandra och inte fokusera på det bra hos varandra och älska varandra för att vi är snälla, omtänksamma osv. Inte baserat på vem vi är KÄRA i. Det handlar om kärlek. Det ska inte behöva finnas hat pga kärlek. Pga vem vi äslkar. Vare sig vi är två vita människor som älskar varandra, två svarta, två av samma kön, två av olika kön, två av olika åldrar eller även fler än två personer. För det handlar inte om VEM vi älskar. Det handlar om ATT vi älskar. Att vi sprider kärlek i världen istället för hat. Det finns så mycket hat i världen så det räcker ändå. Se på alla krig, mord, mobbningar som sker runt om i världen. Vi behöver inte extra mycket hat pga av en så underbar sak som kärlek.

Sluta hata varandra för vem och vad vi älskar och älska varandra för att det finns kärlek i världen.


Ha det bäst!


Gå ut i världen och sprid KÄRLEK! Försök att lära känna PERSONEN och inte vad eller vem den är innan du bestämmer om du tycker om den eller inte.


/CH

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...